Web Analytics
Jump to content

Stjæsj...


Eirico

Recommended Posts

Hei, jeg skal kjøpe meg noe recording stæsj, første gangen jeg prøver dette så det hadde vært veldig fint med litt råd om hva som passer sammen og hvilken kabler jeg trenger om jeg trenger en Power AMP osv..

PA systemet jeg har sett på:

http://www.music123.com/Kustom-KPA804-PA-S...EM-i58245.music

Kustom KPA804 PA SYSTEM

MAJOR PRICE REDUCTION ON THIS BEST SELLER! The Original PA-in-a-Box with an upgraded 80 watt powered mixer with reverb, phantom power, and 3-band master EQ, 2 1x10-inch cabinets and cables.

http://www.music123.com/Behringer-Eurorack...02-i64142.music

Behringer Eurorack MXB1002

Our MXB1002 gives you the option of AC or battery power in an extremely flexible mixer with the audio quality and features you expect from a BEHRINGER console, opening the door to numerous additional applications. It features two mono, three stereo and a separate stereo tape return channel. All stereo channels have separate gain controls for mic and line inputs, allowing both inputs to be active. Each channel offers our renowned 3-band EQ plus two aux sends; inserts are provided on the mono channels. Phantom power and balanced inputs and outputs round out this professional package.

Er det noe ekstrautstyr som bagger,bord og stands som passer med dette utstyret.

Som sagt jeg er ny i dette og vill helst bestille fra music123.com, er det noen som vet hvor lang tid ca. det tar og bestille derfra?

Mvh. Eirico :)

Link to comment
Share on other sites

Du trenger en mikrofon, kanskje en mikser, et ok lydkort samt programvare. Og tilsutt noen høytalere. Hvis du tar deg bryet med å søke litt innen dette forumet etter studio, så kommer det opp MANGE treff, da dette er debattert MANGE ganger tidligere

:)

http://forum.gitarnorge.com/search.php og skriv "studio" og søk kun gjennom forumet "STudio/Musikkproduksjon"

Link to comment
Share on other sites

Du trenger en mikrofon, kanskje en mikser, et ok lydkort samt programvare. Og tilsutt noen høytalere. Hvis du tar deg bryet med å søke litt innen dette forumet etter studio, så kommer det opp MANGE treff, da dette er debattert MANGE ganger tidligere

:)

http://forum.gitarnorge.com/search.php og skriv "studio" og søk kun gjennom forumet "STudio/Musikkproduksjon"

Ok, takk for hjelp :)

Har du noen anbefalinger angående lydkort, jeg har sett på en Sennheiser mic og ett Behringer mini miksebrett type Eurorack et eller annet, høres dette greit ut pluss det PA systemet ovenfor?

Mvh. Eirico :)

Link to comment
Share on other sites

Hva satte deg på ideen om å kjøpe et PAsystem til studiomonitoring? Jeg ser ingen logikk bak dette, og ville byttet de ut til fordel for et par nærfeltsmonitorer. Nå skal ikke jeg påstå at jeg er noen ekspert på området, men det er definitivt noe som skurrer når en har planer om å bruker PA til studiomonitoring.

Link to comment
Share on other sites

Hva er det du skal ta opp?

Jeg og kameratene mine har begynnt å ordne ett lite hjemmestudio på øvningslokalet dems. Vi har nettop kjøpt lydkort' date=' multikabler og noen billige monitorer. Pc og mikser har vi fra før, og mikrofoner låner vi.[/quote']

Er du fornøyd med ditt kjøp? har du eventuelt en link til varene du har kjøpt?

Mvh. Winters

Edit: skal ta opp musikk mest rock/hard rock :)

Link to comment
Share on other sites

Jah, vi er fornøyd.

Ludkortet er et Emu (1820?) med 8 analoge inn/ut++ (vi får adat sak sånn at vi får dobbelt opp med inn/ut snart) Dette er vi veldig fornøyde med.

Monitorene husker jeg ikke helt hva het. De kosta rundt 3000. To nærfeltsmonitorer med subwoofer. Helt greit. Topp i forhold til prisen.

Vi fikk alt sammen pluss en del kabler for 10000

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.