Web Analytics
Jump to content

2 kjappe spørsmål...


franklinMT
 Share

Recommended Posts

Har 2 spørsmål:

Har det noen praltisk betydning om floyden ikke ligger plant med gitarkroppen sett bakfra med tanke på slitasje på kniver og sånt? Det er snakk om mellom 2-3 mm. forskjell her. (se rød strek på bildet)

694488.jpeg

Og er det mye stress å fjerne pickup cover av denne typen? Noen sier det bare er å plukke dem av mens andre sier at man må varme metallet som holder dem fast med loddebolt og være ekstremt forsiktig så man ikke ødelegger wiring til pickups`ene..

694489.jpeg

Tanker og innspill mottas med stor takk! :)

Edited by franklinMT
Link to comment
Share on other sites

En- nei, ikke nødvendigvis.

To- Det avhenger litt av typen. Dekslet er ofte loddet i underkant, det ser du når du tar ut pockupen. Som regel er disse loddignene relativt greie å "knekke opp". Går ikkedet. kan man kappe de åpne med en Dremel og en pusseskive. I tillegg er dekslene svært ofte vokset fast. Du må da varme opp så mye at voksen slipper. En god hårføner eller varmepistol funger. Du trenger ikke varme mer enn at de kan "håndteres", voks er jo flytende ved litt over førti grader. Da "smelter" ikke noen av ledningene, men det er jo bestandig en risiko knyttet til å fjerne coveret.

Link to comment
Share on other sites

pickupcoveret er enkelt å fjerne, gjorde det selv nå nylig. du bare tar en tynn og skarp kniv og skjærer av loddingene på undersiden (jeg brukte en kjøkkenkniv), deretter er det bare å plukke det av. går vel også an å lodde de av, og det er vel den eneste måten i følge korksnifferne. men jeg ville ikke begynt å lodde den av da det er en fare for at loddetinnet kommer på avveie og lager styr.

voksen som castor nevner var ikke noe problem for min del, måtte bare bruke litt makt når jeg plukket av coveret.

Edited by jøtul
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.