Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

POD XT - tips, presets osv?


Troll

Anbefalte innlegg

Hei forumitter.

jeg har nettopp gått til innkjøp av POD XT. Har hatt POD 2.0 flere ganger, og jeg likte dme ganske godt. Så jeg tentke at XT'en må jo være mye bedre siden den er nyere og dyrere og har flere alternativ.

Men tingen er at jeg ikke får skrudd meg til en god, saftig metallyd som alle med POD skryter over.

PLS HELP!

Tips til kombinasjoner av amper, pedaler, kabinetter ol som funker ganske bra til saftig vreng med 7strenger eller nedstemte gitarer?

Har hørt folk få sykt heftige resultater av POD, spesielt her på forumet. Men jeg skjønner ikke helt hvordan. Jeg fikk mye bedre lyd ut av min Pod 2.0 uten å tweake noe særlig :P

Er det noe vits i å invistere i en sånn Metal-pakke til XT'en eller kan jeg ikke forvente meg noe særlig mer av den enn det som er på den nå? En slik pakke koster tross alt mindre enn en det en Behringerpedal gjør..

Har lykkes i å få et par greie presets med mild vreng ala rock, men ikke metal. Da blir det litt fisete, udefinert eller veeldig digitalisert vrenglyd. Og jeg som har erfart at eneste Line6 duger er til innspilling av High-gain. =p

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg brukte utelukkende JCM800-modellen med 4x12 V30 for metal.

Pod X3 er forøvrig helt lik, men X3 har mer, og ser annerledes ut. De felles modellene er visstnok de samme.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kult, kult.

Boffen: Bruker JCM800 til rockelyd, og der får jeg ganske fet vreng så lenge jeg ikek skrur for meg opp på vrengen :P

brukte du noen av stomboksene/vrengboksene i tillegg?

Hvis er er så like, hvorfor er da X3 så sykt mye dyrere? Salgspropaganda? Merker at 2.0 og XT ikke er så langt unna lik lydkvalitet, XTen har bare flere muligheter.

Faen, tror jeg kjøper en sånn Metal shop pakke. Var ikke så forbanne dyrt egentlig. Ser jeg kan bruke den med Toneporten også :)

Takk tordenskrald! Lastet ned en del presets som skal være Meshuggah, Periphery og Lamb of God. Gleder meg til å teste ut.

Men den der Metal Show pakken.. Er det en varifisering til nedlasting, eller må man vente på å få programvare via posten? :P

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.