Web Analytics
Jump to content

Lage egne patchekabler - EA Melody med pancake-plugs?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Hey,

Vurderer å lodde mine egne patchekabler da jeg gjerne vil ha de lengdene jeg ønsker, men ikke ønsker å betale 100kr+ per stykke (les: George L og Lava Mini ELC).

Støtte på noen helt flate jack-plugger fra en amerikansk sjappe, nærmere bestemt disse: http://www.speakerrepair.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=genem&Product_Code=32-232x20

Loztboy foreslo dem, og virker som han er fornøyd med dem. Med frakt kommer de på 39 dollar hvis jeg husker rett, altså bør de tippe inn i norge til rundt 300kr.

Så må jeg ha kabel til pluggene. Søkte rundt på eBay og slikt men fant ingenting (hva bør man egentlig søke på?), men kom over denne på godlyd:

http://www.godlyd.no/default.asp?page=655&product=3539&p675_v=4

Den ser jo porno ut, og regner med at det er kvalitet når det er Evidence Audio. :P

Poenget er;

- Har denne kabelen en tøyduk utapå som kan flerre seg opp og slikt når jeg kutter den til riktig lengde? Blir dette et problem?

- Er det i det hele tatt mulig å få en såpass "tykk" kabel til å passe i åpningen på de flate jackpluggene jeg linket til høyere opp i posten?

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Aha ja.. Så Monorail er mono (d'oh) mens Melody er stereo og har enda en leder for jord også? Fører dette til svære komplikasjoner, eller blir det bare å lodde en leder til hvert sitt punkt i pluggen og lodde lederen til pluggen?

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Sjekka et bilde av den, så jeg tenker jeg bomma ganske kraftig på forrige post. Trenger jo to ledere :lol: Skylder på klokkeslettet.

Men sånt sett er det jo ikke forskjell på Monorail og Melody da, bortsett fra at Melody har litt tykkere isolasjon. Men er den for tykk for slike flate jackplugger?

Får vel lage en post på TGP.

Link to comment
Share on other sites

Har sett litt på YouTube og virker som nylon-stoffet utapå har en tendens til å bli jæævlig tynne tråder, så jeg tror jeg går for en vanlig sort kabel uansett :lol:

Hvor får jeg tak i Mogami i metervare?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.