Web Analytics
Jump to content

RJM RG-16, Effect Gizmo eller DMC GCX


Bygg_Selv
 Share

Recommended Posts

Noen som har erfaring med noen av disse MIDI switcherene?

Voodoo Lab/DMC - GCX

Rocktron PatchMate

RJM Music Tech. RG-16

RJM Music Tech. Effect Gizmo

Er ikke helt blank når det gjelder switchere - har lest manualene selvfølgelig - men er det noen som har praktisk erfaring med disse? Ulyder, tilsløring av lyden, kjente feil?

Edited by Bygg_Selv
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg har hatt en Patchmate et par år og den er helt grei, men forholdsvis billig bygget, ok fleksibel.

Har planer om å kjøpe noe tilsvarende snart og har lagt ned noen timer i research på dette, og det overhodet ingen tvil om at jeg går for RJM, Effect Gizmo for min del. Dave Friedmann (rackguru) lovpriser dem, og man ser de i "pro" rack ofte. Effect Gimzo har en fuksjonalitet som går langt utenfor hva du får med Patchmate og CGX, som begge er ganske like og enkle.

Jeg har et par spesifikke krav som kun lar seg løse med RJM Effect Gizmo og deres Mini Line mixer.

Jeg trodde først jeg måtte gå den tunge veien om Bob Bradshaw/CAE med påfølgende ruin og 1-2 år ventetid, men etter å ha lest manualentil EG, så jeg at den gjør alt jeg ønsker og mer til... :)

Det som passer meg glimrende med RJM'n, er at den er lagt opp for effekter både før og etter forsterker , ser du på det aller siste diagrammet i manualen til den, er det praktiskt talt identisk med oppsettet jeg legger opp til, opptil 8 pedaler før forsterkerinput, mulighet for plassering av buffer hvorsomhelst i kjeden, mulighet for å kjøre to stereo effektprossesorer til linjemikseren OG(og dette var viktig for meg) et tørt signal samtidig i parallell.

Så ja, RJM blir det på meg etterhvert. :)

Man ser en del av CGX i mange rack også, så det er nok en solid sak det også, om du ikke trenger funksjonaliteten til RJM.

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.