Web Analytics
Jump to content

Verdi på gitar...?


Eddy

Recommended Posts

Vel, eg har ein stort sett heilt strøken Gibson Sg Special Faded. Det er ei relativt stort sprekk i headstocken, ikkje det at det påverkar gitaren på nokon måte, men eg vil tru det påverkar prisen. Det har blitt behandla av ein proff, så det er bare noko ein legg merke til viss ein ser bakpå gitaren.

PIC_0158.jpg?t=1280160887

Kva kan prisen på noko slikt bli? Den er heilt strøken ellers. Ein 2007 modell.

Har tenkt å kjøpe ein Les Paul, så ekstra middel må til. Derfor ryker SG'n er eg redd. Vel, viss det er mogleg å få nok pengar for den da.

Den blei kjøpt brukt, vel ubrukt, frå ein kar på sotra for 6k. Ein slik går vel for rundt 10k ny har eg sett.

Edited by Eddy
Link to comment
Share on other sites

En SG Special Faded koster vel litt over 6 ny?

Et brudd i headstock er ikke så uvanlig (og det er vel det vi snakker om her?) og påvirker ikke nødvendigvis prisen så voldsomt hvis skaden er utbedret skikkelig. Når det er sagt ser den reperasjonen litt tvilsom ut på bildet ditt, men det kan være bare et litt uheldig bilde kanskje? Du kan jo ta noen fler fra litt ulike vinkler.

Link to comment
Share on other sites

Ikkje nødvendigvis eit uheldig bilete. Fyren hadde ikkje tid til å pusse ned og slikt, så eg fekk avslag da. Men som sagt, det her har ingen påverknad på gitaren. Det er bare visuellt det her da. Ingen skade inne i headstocken lengre. Bare det som ein ser på biletet. Litt googling viste at ein ny ein går for 8k no.

Link to comment
Share on other sites

Fra mitt ståsted ser det ikke ut som en god rep. fordi du ikke lenger har en glatt overflate, altså treverket ser ikke ut til å møte hverandre rett lenger, men som nevnt, det kan være bildet som lurer meg.

Disse gitarene koster litt over 6 på 4sound butikkene i Norge (13 butikker i Norge) og det har de gjort lenge. En vanlig SG Special (ikke faded) koster litt over 8 og en SG standard koster 10. Dette vil kjøpere være klar over, så her gjelder det å være realistisk tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

For meg ser det ut som at liminga er gjort ganske greit og at det bare har blitt presset ut litt lim fra sprekken som ikke er fjernet? Men vanskelig å se utifra bildet.

Tror nok det er mulig å hale inn 3500kr for denne.

Link to comment
Share on other sites

For meg ser det ut som at liminga er gjort ganske greit og at det bare har blitt presset ut litt lim fra sprekken som ikke er fjernet? Men vanskelig å se utifra bildet.

Tror nok det er mulig å hale inn 3500kr for denne.

Det er nok det som har skjedd ja. Som sagt, reperasjonen er heilt grei, bare at du ser ein strek over headstocken og litt lim utanpå.

Edited by Eddy
Link to comment
Share on other sites

Kan vel ta ein tur på ein musikkforretning og sjå kva det vil koste å få det fiksa skikkelig. Må bare pusse ned litt og få på ny lakk.

Edited by Eddy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.