Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vokalist søker band/starte band ?


hauga

Anbefalte innlegg

Hei mitt navn er Alexsander og jeg er 15 år.

Jeg elsker musikk og inspireres av alt slags musikk.

Jeg synger også, veldig mye faktisk , men bare får meg selv,og litt her og der.

Og akkurat nå er jeg veldig intrisert i og bli med i et band eller eventuelt starte et nytt et?

Jeg bor i Enebakk området, altså ca 15 minutter fra lillestrøm/ca 30 min fra oslo.

Hvis dette virker intresant for noen så bare si ifra men helst legg meg til på msn eller skriv en mail til : Hauga167@hotmail.com

Musikk sjanger er veldig viktig for meg, og ikke minst teksten. Jeg er ingen låt skriver,men jeg har skrivd et par tekster , og jeg kan fort lære det.

Jeg liker alternativt rock,og i noen tilfeller litt mer hardere. Rock/Punk er også aktuelt. Men er ikke veldig hypp på noe sinnsykt skrike band og masse tull,men litt trøkk er aktuelt.

Jeg synger mest sanger for meg selv, og for det meste av de bandene som er skrevet under. Jeg har en mørk ganske grov stemme som kan vris på ganske mange måter fra rolig til fort til mørkt og hardt.

Hvis jeg skal sette opp en liste for band som jeg liker best og gir meg mest inspirasjon til og faktisk ville synge i et band så ser det sånn ut :

Pga Tekstene:

1. 30 seconds to mars.

2. Three days grace.

3. Skillet.

4. 3 doors down.

5. Sonic syndicate.

Pga Musikken:

1. 30 seconds to mars.

2. Skillet.

3. Sonic syndicate.

4. Simple plan.

5. Yellowcard.

Hvis det faller i interesse så er det bare og si ifra. og ja foresten jeg er 15 år og blir 16 dette året.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lykke til ! høres ut som en fornuftig person.. Men må si jeg ikke bor der og er vokalist selv så !! :D LYKKE TIL ihvertfall !! :D

hehe takk for det, vansklig og finne et band som virkelig vil oppnå alt det jeg vil , men vertfall takk for det : )

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.