Web Analytics
Jump to content

Kurs


2mmy

Recommended Posts

hmm, vet ikke om noe spesielt i bergensområdet, men hvis du har spilt litt og vil lære soloer og improvisasjon hadde det kanskje vært greit med privatlærer/lærer på kulturskole hvor det bare er deg og læreren, da får du lært en god del mer enn i større grupper, og da kan dere drive med litt av det du har lyst til å lære og ;)

Link to comment
Share on other sites

Kan jo alt det derre grunnlegende.. har spilt i 5-6 år, men har ikke konsentret så mye på det område.. vil liksom bare komme opp til neste hakk med det..

Har ikke så lyst til å spille med en ukjent gitar lærere. Vil heller spille se på en som har spilt gitar lenge.. tenker på f.eks Mads Eriksen eller noen kjendte norske gitarister.. føler eg lærer mye mer da..

Vet noen om de derre "store gutta" holder noen kurs??

Link to comment
Share on other sites

Hey!

Tenkte eg skulle gått på ett kurs for å bli bedre på soloer og improvision..

Noen som vet om noe?? Må være i bergens område!

Kulturskolen! Der går jeg! Lærer jævli mye!!!!!

Fadern hvor brae gitar lærere jeg har hatt gjennom tidene! :D

Link to comment
Share on other sites

Kan jo alt det derre grunnlegende.. har spilt i 5-6 år' date=' men har ikke konsentret så mye på det område.. vil liksom bare komme opp til neste hakk med det..

Har ikke så lyst til å spille med en ukjent gitar lærere. Vil heller spille se på en som har spilt gitar lenge.. tenker på f.eks Mads Eriksen eller noen kjendte norske gitarister.. føler eg lærer mye mer da..

Vet noen om de derre "store gutta" holder noen kurs??[/quote']

Vel, du tar feil. :D

Du vil lære mye mer av en dyktig lærer enn av å se på Mads Eriksen spille. Selvfølgelig, det kan være inspirerende å være på en klinikk. Men det sier seg selv at personlig oppfølging gir mye mer "avkastning."

Link to comment
Share on other sites

Mads Eriksen gir timer ja. Alle jeg har hørt som har lært av ham er langt over middels' date=' og slettes ikke noen rockere alle sammen. Ikke dumt å prøve noe slikt.[/quote']

Hvor finner man info om priser og slikt?

Koster det sånn 300 timen eller? :roll:

Link to comment
Share on other sites

Har snakket med flere som har hatt Mads som lærer. Tror han er en flink fyr, men kanskje litt hardere på lommeboka enn de fleste. Ellers så har du jo Jarle H. Olsen(litt utenom menmen) hvis det da er teknikk du er ute etter å lære. Vet ikke om han like flink på de country-løpene.. :)

Noen som vet om Carl August Tiedemann holder til i Bergen eller ikke?

Er jo innflytter selv...

Link to comment
Share on other sites

Når jeg gikk på kulturskolen der jeg bor lærte jeg ikke en dritt.. Det va en drit dårlig lærer der... Han var fryktelig god på gitar men han kunne ikke lære bort noe av det han kunne.. Når vi kom dit så sa han: jeg får se om jeg finner en sang vi kan spille, så lærte vi den så gikk han å tok seg en røyk.. Men det kom en annen lærer etter et år å han lærte meg litt!!

Link to comment
Share on other sites

Når jeg gikk på kulturskolen der jeg bor lærte jeg ikke en dritt.. Det va en drit dårlig lærer der... Han var fryktelig god på gitar men han kunne ikke lære bort noe av det han kunne.. Når vi kom dit så sa han: jeg får se om jeg finner en sang vi kan spille' date=' så lærte vi den så gikk han å tok seg en røyk.. Men det kom en annen lærer etter et år å han lærte meg litt!![/quote']

Min lærer er både god på gitar (eller han briefer ikke særlig da)

Men han lærer jævli bra.

Da jeg gikk på akustisk hadde jeg en bra da men han var litt lat og han satt bare og drakk cola mens jeg spilte :|

Gud jeg ble frista på varme dager!

Link to comment
Share on other sites

Det er bra:) Min briefte noe jævlig!!!! Men jeg går ikke der nå!!

Akustiske lærern min satt alltid å spilte en skitt lang sang og når han var ferdig så han på meg som jeg skulle si " Wooow" eller noe men jeg pleide bare å ikke gjøre noe.... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.