Web Analytics
Jump to content

Hva slags Ibanez er dette?


Jaffi
 Share

Recommended Posts

Ja, få eksakt nummer på gitaren. Slike Ibanezgitarer finnes i hopetall, og er som regel ikke verdt stort, fordi de ikke er veldig gode, men på den annen side er de som regel kurante gitarer, gitt eksemplarvariasjon, som kan være ganske stor.

Denne ser da grei ut, uten at jeg har sett bilder av hals og strengehøyde. Selv om den sikkert er mange år gammel, er det altså ikke noe pensjonsfond.

Et bedre kjøp trolig enn en ny kassegitar til 850 kroner på QXL. Tipper du kan få en tusenlapp for den, men som sagt, les av tallene på merkelappen.

Når det er sagt, er bruksverdien på disse gitarene høyere enn salgsverdi, som du strengt tatt ikke har spurt om. Det kan være en aldeles kurant gitar, altså.

Velkommen til forumet, forresten!

Link to comment
Share on other sites

Har en lignende selv, en #691. Vet ikke om denne er mange klasser over, men da faren min kjøpte den i '77 kostet den 2000kr. Syns ihvertfall min har utrolig deilig klang, og den er ikke så verst å spille på heller.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Fant litt mer info!

The 627 Dreadnought

Full length:40 1/4 body:19 3/4 x 16

Body depth:4 1/2 neck:1 3/4

Selected well seasoned spruce top

Aged mahogany back and sides bound with black celluloid binding.

Polished rosewood fingerboard and non-adjustable bridge.

The top edge and sound hole are trimmed with black and white purflings.

Chrome tuners.

Also came in 12 string

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.