Web Analytics
Jump to content

Epiphone Viola Bass


sandmarken
 Share

Recommended Posts

For tiden har jeg en BTB 5 strenger bass av merket Ibanez, men denne fungerer best når man sitter og spiller, ettersom den er såpass stor og tung som den er. Derfor vurderer jeg å selge den og heller kjøpe Epiphones kopi av Höfners fiolinbass. Har aldri prøvd denne selv, men jeg må si jeg liker look`n :P Er det noen som har prøvd en slik bass og vet hvordan denne låter, hvordan den er å spille på og pris? :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Eg prøvde den i butikk en gang. Må si at eg likte design veldig godt og den hadde fin lyd, men den var litt ubehagelig å spille på, syns at strengene var litt nærme hværandre... Kan hende det bare var inbildning, men du bør alltid prøve en bass før du kjøper den. ;)

Link to comment
Share on other sites

Disse bassene er dinosaurer. Ut over det Mytola allerede har sagt om lyd, vil jeg bare nevne at de er "The T-rex of neckdive". Firebirdbassen som er beryktet for dette er amatør og regne.

Kroppen veier jo ikke noe, og man må stå og holde halsen oppe.

Hvis du ikke er 98% opptatt av utseende, så dropp det. Det er ikke uten grunn at de er nesten utdødd.

Ikke for å være frekk, men sliter du med en BTB, så er det like greit å heller satse på en liten løpetur, og en kort økt med vekter et par ganger i uka. Så dårlig styrke og kondis kan du da umulig ha?

Link to comment
Share on other sites

Har en Epiphone EB-1 replica, altså litt forskjellig fra den som heter viola. Denne har hard tail og ikke floating som den jeg tror du hinter til.

Den jeg har er hvert fall ikke dårlig å spille på. Slank og fin hals. Problemet er heller at kroppen er veldig uvandt å forholde seg til når den er så liten og dette gjør at den mangler støtte. Min har bare en humbucker-ish mic i hals, mens viola har to minibuckers som gir litt mer muligeter.

Ellers synes jeg det er en flott bass. Looks to kill! ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.