Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ricky?


draugen

Anbefalte innlegg

Alle de andre kan ha det gøy, men når det gjelder akkurat deg har vi tatt en kollektiv avgjørelse om at: nei, du kan ikke ha det gøy på dette forumet. Beklager men slik ble det altså..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg kjøpte en EC-1000 av han, gikk fint for seg. Eneste var vel at han unnlot å informere om hakk i båndene, men var ikke noe big deal. Jeg vet ikke om det er noe jeg kan forvente av en gitar som er noen år gammel heller.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg kjøpte en EC-1000 av han, gikk fint for seg. Eneste var vel at han unnlot å informere om hakk i båndene, men var ikke noe big deal. Jeg vet ikke om det er noe jeg kan forvente av en gitar som er noen år gammel heller.

Verre når man betale en vare uten å høre noe meir fra fyren, ei heller se no tel varen!

Siste info va 22 juni at han va sjuk å sia det har han ikkje vært innom forumet...

Kan jo hende det e en stor misforståelse, eller at han e havna i koma eller no!

Kem veit??

Men man bynn jo å lure å vil ha ei forklaring av sånt.

Prøve ikkje å henge noen ut, men har ikkje mange andre referansa å forholde meg tel anna så det her forumet kor kontakten blei oppretta..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi liker ikke at folk blir lurt på forumet. Oppgi hva slags type kontaktinfo du har, så skal jeg se om jeg kan bidra med mer. Send det gjerne som PM.

Det er også aktuelt med ban og slikt, men det får vi ta etter hvert. Sender en PM til han der jeg ber ha ta kontakt med deg.

Jeg vet allerede hva han heter, hvor han bor, hvilken ISP han bruker, hva han tjener, hvor han jobber og så videre. Internett er skumle saker..

I utgangspunktet er du anomym på forumet, men hvis det er snakk om svindel eller adnre lovbrudd er det en annen sak. Jeg vil vite mer om denne saken. PM.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg er da ikke noe orakel, men stiller et spørsmålstegn ved å bruke "gammel" maskinvare når man må legge ned mange timer med jobb for å konfigurere maskinen. Trenger man en maskin for å surfe, lese e-post og andre ting man ikke må finkonfigurere, er det mange maskiner som er flere år gamle som duger. En avdanket laptop holder i mange år til med en SSD, så sant at lyset i skjermen ikke tar kvelden, eller at tastaturet slutter å virke. Noe helt annet blir det som sagt med en DAW, der man kan bruke mange dager på å finne riktige innstiller for latency og så videre. Ut over det, er jeg nok veldig enig med deg om at det er fint å slite ting helt ut. Det bærer hjemmet mitt preg av.
  • Frank Sinatra - Trilogy ! Dette hadde fortjent et myyyye bedre anlegg enn det jeg har, men låter krem og fløte uansett !    
  • Fikk hjelp på forumet til hifisentralen. En 180 grams vinyl er jo en del tykkere enn vanlig vinyl så armen løftet seg ikke høyt nok ved retur. Så det var bare å justere høyere armløft så funka det helt fint.  Har også fiksa lokket som ikke ville holde seg oppe, med ett par shims i dag. Og ny Riaa. Så nå er alt tipp topp! 🙂
  • Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
  • Ikke helt det samme problemet. Min returnerer men løfter seg ikke nok eller tidsnok. Men som sagt så er det bare på picture-discen problemet oppstår. På alle andre jeg har testet funker det helt optimalt. Så jeg er redd hvis jeg begynner å justere så blir det feil på de andre også. Så jeg får bare sveve over spilleren når jeg spiller Opeth-plata og trykke stopp-knappen når musikken slutter. Da funker det helt fint. Eller så får jeg spille Opeth bare på Spotify.  🙁 Men det er synd fordi den vinylen er så fet
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.