Web Analytics
Jump to content

Favorittgitar


antos
 Share

Recommended Posts

  • Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

er vel les paul kopien min :) netthandelen-gitar som faren min kjøpte fordi den var så billig :P jeg fikk den og synes det var ille at den ikke skulle bli brukt, så da begynte jeg å spille gitar :) senere har jeg lakket den, montert plekterbrett, epiphone stemmeskruer og gibson pickups. etter shimsing og justering av halsen + litt andre justeringer har det blitt en god gitar :)

dgs023.jpg

Link to comment
Share on other sites

Min 1988(?) Kramer 300HST, laget i Korea. Den har ett veldig dårlig Floyd Rose 2-system som jeg bare har blokkert. Grunnen til at denne gitaren er min favoritt er at halsen er veldig behagelig og passer meg veldig bra(Mulig jeg bare synes det siden jeg har spilt på den siden jeg begynte med gitar). Har andre mye dyrere gitarer her hjemme, men bruker kun Krameren. Treverket og mikrofonene er ikke voldsomt bra, men gjør nytten.

19062010493.th.jpg

Edit: Bilde vedlagt.

Edited by aslak1234
Link to comment
Share on other sites

Kjøpte en Pearl Les paul Standard Black kopigitar i 1983, måtte selge den igjen i 90 årene på grunn av pengeproblemer. Den den hadde en rå sound, god klassisk LP halsprofil, gode jumbobånd, Japanske PAF mikker og Alpha potmetre. Kostet meg 3 500. Er vel mest at det var den første Les Paul gitaren som gjør den spesiell.

Fant en liten video på YouTube med en maken gitar uten at de kan sammenlignes lydmessig, den her virket som om den har blitt mishandlet av eieren.

Edited by KurtK
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.