Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Gitartimer.. Hvor?


Carlsenth

Anbefalte innlegg

Jaja, poster denne på dette forumet. Leter da etter gitartimer på nettet. Det er mange av de sidene, og mye bra har jeg sett, men er det noen dere anbefaler? Jeg spiller Rock - metal.

(Jeg ønsker en av de sidene med video timer..)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tje, om du gidder selvsorteringa, så ligger jo mye på youtube...

Om ikke finnes det vel mange videoer man kan kjøpe på DVD osv.

Dette til erstatningsvis orientering.

Men vet desverre lite om direkte websider med lærevideoer for spott og spe :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Youtube gidder jeg ikke altså, se igjennom alle de tonedøve ungene som skal lære deg crazy train og smoke on the water.

Har forresten ikke noe i mot om det er måtlige avgifter der, som en hundrings eller noe, det er jo ganske standard

Lenke til innlegg
Del på andre sider

skal vi se....

http://www.guitarmasterclass.net/ <--- vet ikke hvordan det er, for jeg har ikke betalt der. Men vet om folk som er veldig fornøyd med dem. (orker ikke å betale når det finnes sider som er bedre gratis.)

http://www.farhatguitar.net/ <--- ok + gratis

http://www.justinguitar.com/ <--- meget bra + gratis (beste jeg har sett som er gratis)

http://www.freelicks.net/ <--- lessons med Kristofer Dahl fra guitarmasterclass.net.

http://www.licklibrary.com/ <--- og her kjøper jeg DVD'er fra. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Farhatguitar ville ikke jeg gått for, husker at han gjorde en ubegripelig dårlig versjon av "Comfortably Numb"-soloen. Når en person kan spille inn noe såpass fomlete og legge det ut til allmen beskuelse i undervisningsøyemed, da blir jeg skeptisk. Dessuten virker det på meg som han kun er en kar som legger ut videoer av kjente riff og soloer, men som ellers ikke kan lære folk noe som helst. Hvis det er noe som frister så er sikkert det bra nok, men jeg synes ikke det virker særlig fristende.

Dyktige lærere jeg personlig kan anbefale på det varmeste er Rick Graham og Tom Quayle. Disse kan lære deg alt du måtte ønske å lære, og er i tillegg veldig hyggelige og hjelpsomme.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 4 months later...

http://www.vguitarlessons.com

Utrolig bra, kjøpte hele pakken der for et år siden (den har blitt utvidet nå). Ekstremt gode videoer (med animerte tabs samtidig som han spiller), veldig motiverende, positiv og dyktig lærer. I tillegg så får man med alle sangene i PDF format også, med tabs og chords og alt som tilhører hver sang som er fin å printe ut.

Gir også 12 "basic" lessons gratis slik at man kan vurdere om man vil kjøpe eller ikke.

Anbefales!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bra tråd rukula!

Gary Schutt har en serie med tutorials på enkle metal teknikker. Har plukket opp litt her selv.

Vil også slenge meg på og nevne justingutar.com. Synes det er mye bra der.

Må bare si en ting. Skulle ønske at det fantes slike online tutorials da jeg var guttunge og begynte lære gitarspilling i 1990! Jeg kunne vært på et helt annet nivå i dag. Til dere som er nybegynnere så må jeg anbefale på det varmeste å kjøre gjennom et par slike kurs, for det er virkelig værdt det. Selv gikk jeg lei etter å ha hamra gjennom samme jæ..... minor/major soloene i 10 år. Plukka opp axen etter 10 års opphold og har brukt video tutorials MASSE. Har lært mer på 10 månder nå enn jeg gjorde på hele 90 tallet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Roland Jazz chorus 120 (JC120) selges/byttes. De som kjenner til disse vet hvor gode disse er. Ampen er fra juli 2006. Ny pris på disse er i overkant av 14000,- Siden den ikke er så gammel, trenger man ikke å bekymre seg for at noe skal gå i stykker med det første (kontra å kjøpe en gammel fra 70-tallet). Av det jeg har lest om forskjellen på de eldre og de nye JC-120 (hvor av denne er en av de nye), er at de nye modellen har bedre distortion. Jeg kan skrive under på at dette eksemplaret ser og låter helt fantastisk. Fantastisk clean lyd (den beste man får), Chorus, Reverb, Vibrato og Distortion. Låter fantastisk på alt fra Stratocaster til Rhodes. Har selv prøvd den på begge. Footswitch medfølger! Ny pris på disse er i overkant av 14000,- Kan være behjelpelig med frakt!   Bilder kan sees I finn annonsen: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=192313524 
  • Vurderer og selge/bytte en Gibson Explorer Antique Natural fra 2018. Gitaren har en fantastisk sustain, resonans og er veldig dynamisk og spille på. Ekstremt behagelig mahogny hals. Må prøves! Følger med bevis og forsikring fra Gibson. Kommer selvfølgelig i original hardcase. Gitaren har to mindre hakk, men er ellers strøken. Se vedlagte bilder. Gitaren kan hentes/prøves i Oslo, men jeg kan også være behjelpelig med frakt. Gitaren kan også sendes. Bare å komme med bytteforslag! Byttes gjerne Gibson og Fender (gjerne eldre modeller). Men er også interessert i det meste av annet musikkutstyr Bilder kan sees I finn annonsen: https://www.finn.no/user/ads/admin.html?finnkode=192299903    
  • Rockboard by Warwick ja. Gode kabler. Kan også anbefale EBS Flat Gold; tar ca like stor plass.
  • Hmmm.. Tror de heter Rockboard. 🙂
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.