Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Helluu!


Anbefalte innlegg

Hallo!

Jeg er en 18år gammel gutt, begynte å spille bassgitar for 7år siden, gikk over til gitar sånn cirka ett år senere som jeg helt siden da har spilt hver dag.

Brenner for thrash metall, melodisk metall, heavy metall, groove metall og hard rock, men høres også en del på blues, jazz, rock og lignende. Favoritt band, det er så mange! Men kan vel velge ut 10stk som jeg hører mye på for tiden; Textures, Testament, Gone Rogue, Nightwish, Keep of Kalessin, Insense, Opeth, Dream Theater, Pain of Salvation og Trivium. (Noen norske band der. Hvis dere ikke har hørt om dem før, sjekk dem ut og støtt dem!)

Har helt siden jeg var veldig liten hatt interesse for musikk. Mora mi forteller om at jeg sto forran TV'en å dansa og hoppet og "sang" når Money for Nothing kom på MTV, og The Final Countdown spesielt, og masse annet som "puddel rock". Selv om jeg nå brenner for metall hovedsaklig, har jeg vært med på 2 ABBA Cabbaret forestillinger de siste 3 årene, og vært som en mercenary gitarist for andre småband som spiller alt annet enn metall. Jeg synes det er viktig å få inspirasjon fra alt mulig for å utvikle meg som gitarist.

Ble nettopp ferdig med et år på folkehøgskole, som var det beste året i mitt liv. Sitter igjen med mye erfaring om Lyd/Studio/PA, og fått ferdigheter på trommer, piano og vokal. Har nå begynt å fått en stor interesse i musikkteknologi. Nå til høsten begynner jeg på videregående musikklinje, forhåpentligvis på Fagerlia (Ålesund). Var på opptaksprøve der og fikk tilbakemelding om at jeg ligger langt over kravene. Får svar 9.Juli så jeg er veldig spent! :)

Har vært gjennom utrolig mange gitarer i livet, epiphone, fender, ibanez, PRS, gibson, ltd, dean. Har ingen akustisk gitar, føler virkelig at jeg mangler den.

Svart ESP SV Standard

Svart Schecter Blackjack ATX C7

Svart Dean Dave Mustaine VMNT (selges/byttes)

Hvit LTD EX-400 (selges/byttes)

Cherry Sunburst Epiphone Les Paul m/ 71' SG pickups (selges/byttes)

Har hatt to forsterkere gjennom mitt liv. Roland Cuben sa takk for seg for snart ett år siden, så da invisterte jeg i en Randall RH150 G3 Plus med RS412XC kabinett. For de som har erfaring med den "vanlige" RH150 G3'n, er Plus utgaven en helt ny opplevelse. Kjempe fornøyd med den!

Satser på en karriere innen musikk i livet. Hvilken retning er jeg ikke sikker på enda. Driver fortiden å fikser et skikkelig amatør studio (kan vel ikke kalle det studio engang), med Cubase og eksternt lydkort! Har en del låter jeg har laget selv som jeg skal få spilt inn med ok kvalitet, så får vi se hva det blir til.

Skal prøve å være aktiv i forumet! Elsker å prate gitar og musikk generelt med folk :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg er da ikke noe orakel, men stiller et spørsmålstegn ved å bruke "gammel" maskinvare når man må legge ned mange timer med jobb for å konfigurere maskinen. Trenger man en maskin for å surfe, lese e-post og andre ting man ikke må finkonfigurere, er det mange maskiner som er flere år gamle som duger. En avdanket laptop holder i mange år til med en SSD, så sant at lyset i skjermen ikke tar kvelden, eller at tastaturet slutter å virke. Noe helt annet blir det som sagt med en DAW, der man kan bruke mange dager på å finne riktige innstiller for latency og så videre. Ut over det, er jeg nok veldig enig med deg om at det er fint å slite ting helt ut. Det bærer hjemmet mitt preg av.
  • Frank Sinatra - Trilogy ! Dette hadde fortjent et myyyye bedre anlegg enn det jeg har, men låter krem og fløte uansett !    
  • Fikk hjelp på forumet til hifisentralen. En 180 grams vinyl er jo en del tykkere enn vanlig vinyl så armen løftet seg ikke høyt nok ved retur. Så det var bare å justere høyere armløft så funka det helt fint.  Har også fiksa lokket som ikke ville holde seg oppe, med ett par shims i dag. Og ny Riaa. Så nå er alt tipp topp! 🙂
  • Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
  • Ikke helt det samme problemet. Min returnerer men løfter seg ikke nok eller tidsnok. Men som sagt så er det bare på picture-discen problemet oppstår. På alle andre jeg har testet funker det helt optimalt. Så jeg er redd hvis jeg begynner å justere så blir det feil på de andre også. Så jeg får bare sveve over spilleren når jeg spiller Opeth-plata og trykke stopp-knappen når musikken slutter. Da funker det helt fint. Eller så får jeg spille Opeth bare på Spotify.  🙁 Men det er synd fordi den vinylen er så fet
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.