Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Periphery cover


Knutern

Anbefalte innlegg

Steike ta, dette klarte du godt. Hadde ikke forventet inkludering av soloen, men her leverte du bra.

Det tok litt tilvenning til gitartonen din, for den virker litt low-gain i forhold til originalen, men syns du klarte å innføre en mer hard rock-ish tema på sangen og det fungerte bra syns jeg.

Godt jobbet med trommene også. Jeg hadde ikke selv turt å covre noe sånt fra dem.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du spiller jævlig smooth, og bra. Bedre enn hva jeg selv kunne gjort i hvert fall. Men du må gaine opp litt mer, og få litt hardere plekteranslag (det er jo det som er hele djent-hysterien).

Men alt i alt. JÆVLIG BRA! :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig bra, kult at du har programmert trommer og spiller hele pakka.

Som curl-head skriver, veldig smooth spilt, men kanskje litt for laidback, det er jo metal det her :D

Og du spiller det første riffet bedre enn de fleste andre covere jeg har sett, de fleste overdriver hver eneste bending og får med masse vibrato og greier.

Thumbs up!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for responsen!

Personleg likar eg å ta det rolig med gainen. Med min "spelestil" har eg det veldig lett med å lage ulyder o.l. om eg brukar mykje gain, samt så er eg veldig glad i nøytrale, glatte spelestiler. Kanskje dette er noko eg bør jobbe meir med.

Trommene har eg ikkje tabba sjølv men brukte dei i SD 2.0 fra det eg trur er denne midi-filen.. Eg held derimot på med å tabbe trommene på The Walk av samme band.

Eg synst eg fekk til ein hvis djentlyd. Sjølvsagt ikkje noko av Periphery eller Meshuggahs kaliber men ein slags djentlyd. Men til neste cover skal eg teste ut med høgare gain og ta hensyn til plekternedslag.

Kom gjerne med fleire tilbakemeldinger! F.eks kva av det tekniske henger etter? :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjempe tøft! Har aldri hørt Periphery før, elsker dem nå! Takk skal du ha! :lol:

Bra spilt. Har nettopp fått meg 7 strenger selv så det er alltid en inspirasjon å se andre spille dem :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg er da ikke noe orakel, men stiller et spørsmålstegn ved å bruke "gammel" maskinvare når man må legge ned mange timer med jobb for å konfigurere maskinen. Trenger man en maskin for å surfe, lese e-post og andre ting man ikke må finkonfigurere, er det mange maskiner som er flere år gamle som duger. En avdanket laptop holder i mange år til med en SSD, så sant at lyset i skjermen ikke tar kvelden, eller at tastaturet slutter å virke. Noe helt annet blir det som sagt med en DAW, der man kan bruke mange dager på å finne riktige innstiller for latency og så videre. Ut over det, er jeg nok veldig enig med deg om at det er fint å slite ting helt ut. Det bærer hjemmet mitt preg av.
  • Frank Sinatra - Trilogy ! Dette hadde fortjent et myyyye bedre anlegg enn det jeg har, men låter krem og fløte uansett !    
  • Fikk hjelp på forumet til hifisentralen. En 180 grams vinyl er jo en del tykkere enn vanlig vinyl så armen løftet seg ikke høyt nok ved retur. Så det var bare å justere høyere armløft så funka det helt fint.  Har også fiksa lokket som ikke ville holde seg oppe, med ett par shims i dag. Og ny Riaa. Så nå er alt tipp topp! 🙂
  • Ja, dette er en interessant side om hobbygitarister👍
  • Ikke helt det samme problemet. Min returnerer men løfter seg ikke nok eller tidsnok. Men som sagt så er det bare på picture-discen problemet oppstår. På alle andre jeg har testet funker det helt optimalt. Så jeg er redd hvis jeg begynner å justere så blir det feil på de andre også. Så jeg får bare sveve over spilleren når jeg spiller Opeth-plata og trykke stopp-knappen når musikken slutter. Da funker det helt fint. Eller så får jeg spille Opeth bare på Spotify.  🙁 Men det er synd fordi den vinylen er så fet
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.