Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

gammel bass funnet


Herland

Anbefalte innlegg

Det er en Ibanez "Jazz bass", ja. Det står en akkurat lik bass i øvingslokalet vårt. Den bassen har vært (hardt) brukt av en skole siden midten av 70- tallet, og funker fortsatt som snus, så kvaliteten tror jeg er god. Vil mene og ha lest at CastorFiber har en lignende bass. kanskje han kan si mer om den hvis han svarer i tråden. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har en sånn, ja. Den der er fra midten av søttitallet, og en kopi av en Jazzbass. Er halsen rett, så er det en grei bass som blir bedre med andre pickups.

Skal man først rangere japanske kopigitarer fra søttitallet, er disse Ibanezkopiene noe av det bedre som finnes. Det betyr ikke at de er veldig bra, men gode eksemplarer holder grei "verktøykvalitet".

Veldig mye penger er den ikke verdt. Skal du kvitte deg med den, så send meg en PM :)

TE- hvorfor tror du akkurat 1977? Mener at logoen var lik i flere år, jeg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.