Web Analytics
Jump to content

Underskriftskampanje, Fender-saken


s0und
 Share

Recommended Posts

Nå er Fender ute etter de mindre gitarprodusentete. Etter 50 år skal de patentere og trademarke strat formen. Det er jo kjent at de trademarka hodene, men kroppen? og så etter 50 år? Fender er nå ute etter Suhr, Anderson, Lentz, og mange mange fler... Klikk linken under og vis deres avsky!!

http://www.petitiononline.com/guitarTM/petition.html

Edit: Endret topic til noe mer forklarende (nettrom)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig med Fender! Hvis JEG hadde laget noe som har solgt så mye som Fender, så hadde jeg vært fint lite interessert i at gudoghvermann skulle kunne lage samme greia og tjene penger som burde vært MINE! IT'S MINE,ALL MINE!!! ASRRGHHHY§!¤#"

Link to comment
Share on other sites

Problemet er: Iølge internasjonale regler og bestemmelser for rettigheter ved pattentering, har de ikke lenger lov til å pattentere formen sin. Ettersom andre har begynt med produseringa, tegninger, oppskrifter og all info har blitt legt ut til gudoghvermann, så, med mindre de har flaks, tviler jeg på at det skjer noe som helst, isåfall kommer hele verden til å bli sinna fordi som en stor bedrift har fått flere rettigheter enn andre.

Link to comment
Share on other sites

hva er egentlig så galt med det? Fender lager strat akkurat som at vw lager bobla.. Å kopiere en design bare for at den selger bra er jo bare latskap for å ikke gidde å designe en flott gitar selv spørr du meg. Forresten, kalles det ikke plagiat allerede?

Forstår ikke hva dere kauker så mye etter..

Hadde det vært du som laga en gitar som ble drit-pop ville du også tatt patent på det, bombesikkert!

Link to comment
Share on other sites

En bil er en ting, men når det kommer til ergonomiske former så begrenser mulighetene seg selv. Mulige spørsmål man kan stille seg er: Hvor store avvik må til for at designet kan kalles et "eget" design? Hva er designet? Holder det med et annet plekterbrett for å unngå beskyldninger om plagiat?

En liten tankevekker er kanskje at Gibson saksøkte PRS for plagiat med Singlecut modellen som helt tydelig var en Les Paul kopi... Det er på høy tid at Martin saksøker Gibson for deres akustiske modeller som er kliss like Martin's første.

Spør du meg er det altfor teit. :roll:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.