Web Analytics
Jump to content

Underskriftskampanje, Fender-saken


s0und

Recommended Posts

Nå er Fender ute etter de mindre gitarprodusentete. Etter 50 år skal de patentere og trademarke strat formen. Det er jo kjent at de trademarka hodene, men kroppen? og så etter 50 år? Fender er nå ute etter Suhr, Anderson, Lentz, og mange mange fler... Klikk linken under og vis deres avsky!!

http://www.petitiononline.com/guitarTM/petition.html

Edit: Endret topic til noe mer forklarende (nettrom)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig med Fender! Hvis JEG hadde laget noe som har solgt så mye som Fender, så hadde jeg vært fint lite interessert i at gudoghvermann skulle kunne lage samme greia og tjene penger som burde vært MINE! IT'S MINE,ALL MINE!!! ASRRGHHHY§!¤#"

Link to comment
Share on other sites

Problemet er: Iølge internasjonale regler og bestemmelser for rettigheter ved pattentering, har de ikke lenger lov til å pattentere formen sin. Ettersom andre har begynt med produseringa, tegninger, oppskrifter og all info har blitt legt ut til gudoghvermann, så, med mindre de har flaks, tviler jeg på at det skjer noe som helst, isåfall kommer hele verden til å bli sinna fordi som en stor bedrift har fått flere rettigheter enn andre.

Link to comment
Share on other sites

hva er egentlig så galt med det? Fender lager strat akkurat som at vw lager bobla.. Å kopiere en design bare for at den selger bra er jo bare latskap for å ikke gidde å designe en flott gitar selv spørr du meg. Forresten, kalles det ikke plagiat allerede?

Forstår ikke hva dere kauker så mye etter..

Hadde det vært du som laga en gitar som ble drit-pop ville du også tatt patent på det, bombesikkert!

Link to comment
Share on other sites

En bil er en ting, men når det kommer til ergonomiske former så begrenser mulighetene seg selv. Mulige spørsmål man kan stille seg er: Hvor store avvik må til for at designet kan kalles et "eget" design? Hva er designet? Holder det med et annet plekterbrett for å unngå beskyldninger om plagiat?

En liten tankevekker er kanskje at Gibson saksøkte PRS for plagiat med Singlecut modellen som helt tydelig var en Les Paul kopi... Det er på høy tid at Martin saksøker Gibson for deres akustiske modeller som er kliss like Martin's første.

Spør du meg er det altfor teit. :roll:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.