Web Analytics
Jump to content

The Demon


Neros
 Share

Recommended Posts

Howdy..

Jeg kan huske at i vår kompisgjeng så var Demon et av de virkelig store bandene tidlig på

-80 tallet.. På lik linje med Sabbath, Maiden, Priest, Saxon, Accept osv-osv..

Har forsøkt å finne tabs på låter fra de tidligere albumene, men finner på kanten av null-niks og nada.. Så slår det meg at at kanskje dette bare var et band som var store lokalt i Horten..?

Ka dokk tru..? Er jeg alene om å syntes Demon var kanonbra..?

http://the-demon.com/

Link to comment
Share on other sites

Hei, jeg husker jeg lånte (etter lang overtalelse og demostrasjoner på hvordan jeg behandler plater) Night of the demon (81) av musikk jornalist Geir Fossby, tidlig på åttitallet. Jeg syntes musikken var veldig bra, men jeg klarte ikke helt horror image/tekstene.

Link to comment
Share on other sites

Jepp, de to første skivene til Demon var bra. Favorittlåt er Sign of a Madman fra 2.skiva (The Unexpected Guest). Men vi anså dem ikke for å være i samme liga som Priest, Maiden osv.

http://www.youtube.com/watch?v=RIiH_qIn_4A

Enig i at de to første var veldig bra skiver, så gjorde de en stor endring i konseptet sitt med The plauge. Videre har de noen ujevne utgivelser, men det er noe virkelig store låter hist og pist. Kan nok virke som det var et band som var større i "vår gjeng" enn verden ellers, forsøkte å søke på Pirat bukta men det var lite materiale der ute. Noe som igjen reflekterer popularitet..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.