Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Passord?! Rebelimport


Charvel88

Anbefalte innlegg

Fant en gitar på Rebelmusic.net som jeg virkelig vil ha, puttet den i handlevogna.

Og skulle registrere meg, å så kommer dette: Ny kunde? Vennligst fyll inn konto-opplysninger.

E-post:

Passord:

Bekreft passord:

Du må alså oppgi epostadresse og passord!!! Vel Vel!!! Jeg oppgir aldri passordet til noen som helst.

Betviler sterkt at Rebelimport vil misbruke min private email etter å kjøpt noe fra dem, men ville du likt at noen hadde passordet til din private email?

Deja Vu... Det samme skjedde for 2 år siden.

Rebelmusic har misset 2 dealer med meg til 20 000kr!!!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg tror du misforstår litt. Det er ikke passordet til din e- postkonto de spør etter, men et passord som vil beskytte din kundekonto hos Rebelimport.

Du velger selvsagt et helt annet passord enn det du har til e- posten din. På den måten vil nettsiden vite hvem du er neste gang du besøker siden.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.