Web Analytics
Jump to content

Pedal-overhaling


Arachno
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Boss PH-2 phaser fra 1987 som dessverre har slutta å virke.. Lurer på om det er noen her på forumet som kan reparere sånne ting til en noenlunde overkommelig pris? Var og hørte nede på den lokale musikksjappa, men de kunne ikke hjelpe..

Link to comment
Share on other sites

Om du gidder å sende den til Tønsberg, så skal jeg fikse den for deg..

Har skjema, så det burde være overkommelig.. Med mindre det er noen spesielt sære deler som ikke lar seg skaffe...

Send meg en PM on det er aktuelt... Go hælj :D

Link to comment
Share on other sites

Nå blir nok Arachno en happy camper.. Pedalen hadde et hårfint prinbrudd ved et av kortets hjørner, samt en mengde dårlige loddepunkter.. Ikke helt uvanlig for 20 år gammel elektronikk.

Altså en easyfix som tok 5 min å utbedre... :) Flott tiltak av den lokale butikken å ikke kunne hjelpe til... :rolleyes:

Edited by Neros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.