Web Analytics
Jump to content

Prisantydning Fender Stratocaster


kake
 Share

Recommended Posts

Har fått oppgaven å selge en Fender Stratocaster for en venn, og lurer litt på hva jeg burde sikte på mtp. pris. Den er made in japan (ikke crafted in japan), E-serienr. dvs laget mellom 84 og 89, vet ikke nærmere tid enn det. Den er herjet en del med og har en del battlescars, pluss noen andre småting, som at pickup-switchen er bøyd. Strenget den opp med 0.10 nå, den er fint spillbar, om enn med noe høye strenger. Den har Kahler Spyder vibsystem, men mangler armen og den ene unbrakoen som skal sitte bak på hodet. Bilder:

cimg2196b.th.jpg

cimg2195a.th.jpg

cimg2194o.th.jpg

cimg2193u.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville sagt at den er rundt 5-6 tusen, men folk kan jo ikke kjøpe brukte ting i norge for mye penger, så tror sånn ca. 4,5 er en realistisk sum å legge den ut på.. Hadde kanskje prøvd å se om den gikk for 5,5 først, og da ha 4,5 som en "siste utvei"

Link to comment
Share on other sites

Hvis du setter gitaren helt i stand, med den manglende skruen, samt vibarm og får gitaren til å spille greit med brukbart lav strengehøyde (mulig båndsliping) kan du nok få 4-5 tusen for den. Med mangler? Da blir den vel rett og slett litt vanskelig å selge egentlig.

Link to comment
Share on other sites

Har fått ordnet strengehøyden og gitaren er flott å spille på, og den låter bra. Den mangler ingen skruer, men selve unbrakonøkkelen :) tenkte å få ordna en ny arm og unbrakonøkkel og legge den ut for 5000kr og se hvor det fører meg.

Link to comment
Share on other sites

Interessant dette....

Har liggende en Am. Std Strat i Kjøp & Salg, hel og i orden, med org. koffert, til 5 lapper. Null interesse så langt, så hvis japsen forsvinner for 5, så må jeg lakke min svart ASAP ... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Tommern, hadde en gitar lignende din, ett år eldre, og svart med HSS oppsett. Den fikk jeg 7k for, det er ikke så lenge siden. Vil uansett si at denne gitaren utvilsomt er en kvalitetsgitar, og har ingen problemer med å sammenligne den med dyrere gitarer når det gjelder kvalitet. ;)

Link to comment
Share on other sites

He he.. Nei, har ikke lagt den på Finn enda. Det ble bare sånn i full fart fordi jeg handla i full fart :D

Legger den på Finn etterhvert om det ikke skjer noe her :D

Finn for the win! (Det rimet, gitt!) Har / har hatt en liten forsterker og noen pedaler liggende her i ca. 3 uker uten noe napp. La det ut på Finn i går kveld og nå er ampen solgt. Markedet her inne, er nok rimelig begrenset så lenge du ikke vil gi bort ting! :D

Når det gjelder straten din, vurderte jeg den, men må dessverre prioritere litt andre ting akkurat nå. (Akkurat som om det hjelper deg.... :P )

Link to comment
Share on other sites

Hm- artig. Jeg har hørt historien før, bare akkurat motsatt. Det varierer sikkert. Det lureste er kanskje å slenge inn en annonse begge steder? Fordelen med Gitarnorge er jo at det er helt gratis. :)

Tror ofte det er tilfeldighetene som rår. Men det meste av ting jeg legger ut på Finn, av typen telt og snowboard, kjøkkeninnredninger og griller, det forsvinner som dugg for sol. :)

Nå nappa det forresten her, bud på 4,5.... Er jo svinebillig for en USA Am. Std. da ..... ikke mer enn du må ut med for en hyfsat Squire..... :P

Link to comment
Share on other sites

Hm- artig. Jeg har hørt historien før, bare akkurat motsatt. Det varierer sikkert. Det lureste er kanskje å slenge inn en annonse begge steder? Fordelen med Gitarnorge er jo at det er helt gratis. :)

Opplevde akkurat det samme for noen mnd. siden også da jeg solgte en Marshall-topp. Noen uker her inne - null respons - på Finn var den solgt ila. et par dager. Koster 25,- for den type annonse så det er ikke all verden til kostnad.

Nå har jeg jo både solgt og kjøpt en del småting som har vært annonsert her også, så jeg sier på ingen måte at det er bortkastet - spesielt i og med at det ikke koster noe. MEN på Finn når du tross alt ut til en større gruppe.

Link to comment
Share on other sites

4K kanskje.

Kahler Spyder`n drar ned litt, -låter ikke spes bra og fungerer heller ikke så bra som en skikkelig Floyd.

Kahler lagde en veldig bra kopi som het Steeler, men denne er et stykke unna desverre.

Jeg har god erfaring med å få solgt ting på Gitarnorge.

Prøver først lokalt så jeg slipper å sende ting men alt som har havnet på bruktsidene her er blitt solgt relativt raskt.

Finn har gått tregere for meg av en eller annen grunn...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.