Web Analytics
Jump to content

Lakkere trommer


Biaxident

Recommended Posts

Hvis du skal lakkere selv bør du iallefall lære deg det skikkelig på forhånd! Har sett flere resultater etter folk som trodde de kunne det, og som ødela lakken på trommene!

Men denne slenger jeg meg på jeg også! :D Har noen gammle trommer jeg kunne tenkt meg å lakkere opp! ;)

Link to comment
Share on other sites

Først må du fjerne den gamle lakken, helt og fullstendig. Så må treet pusses ned til den har en smooth overflate. Så må du finne ut hvilken lakk man vanligvis lakkerer trommer med, fordi jeg kan tenke meg at bengallakk og annen type vanlig lakk kan virke hemmende, eller ihvertfall ha innvirkning på trommenes akustiske kvaliteter. Så er det bare å begynne å lakkere,gjerne med kompressor og pistol for best resultat. Først et strøk, puss ned alle ujevnheter, et strøk til, puss ned, og så enda et strøk, puss ned, helt til du har en tett og fin farge som ser lik ut over det hele. Siste strøket må du være jævla forsiktig så lakken ikke renner noe sted, det ser utrolig stygt ut. Så er det tid for klarlakk. Peis på med første strøk, puss ned, nytt strøk, puss ned, helt til du har et tykt, godt og klart lag med klarlakk. Når du har gjort dette med den minste tammen, så tipper jeg du er så jævla lei at du ikke gidder å gjøre det med resten av trommene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.