Web Analytics
Jump to content

Men kjære Nettrom da...


Sandman

Recommended Posts

...kan ikke du i din overdådige visdom og uutgrunnelige godhet rett&slett FLYTTE de feilplasserte postene mine til dit du mener de hører hjemme?(Og nei, søppelkassen kan nok være et fristende alternativ, men det er desverre ikke godt nok). Som voksen og ansvarlig,noe du tydeligvis er, enten det nå er påtatt eller fortjent, så burde du rettlede en stakkars ung sau som meg, og vise meg plassen i flokken igjen. I det minste kan du kanskje fortelle meg hvor pokker jeg skal skrive slike typer innlegg, fordi jeg er redd intelligensen min er tapt for all fremtid. Jeg TRENGER noen til å vise meg lyset,Nettrom, jeg gjør det, det jeg innrømmer det gjerne.

Link to comment
Share on other sites

Hva i denne posten din har noe med musikk å gjøre?

Svaret er ingen verdens ting. Kanskje den passer best på generelt?

Oj! Ja, så smart! Det tenkte jeg ikke på!

Kanskje du kan lære deg å poste i riktig tråd, så slipper andre å rydde opp etter deg. Etter mange flyttinger så begynner man å stenge. Alle med tre plekter skal klare å poste på korrekt sted.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.