Web Analytics
Jump to content

Deler til gitarforsterkere?


Recommended Posts

Eg har ein Behringer gx112 gitarforsterker kor inn-jacken knakk da nokon snubla i ledninga for ei tid tilbake. Så eg skrudde opp forsterkern og fjerna den delen som var knekt og tok han med til ei musikksjappe i Tønsberg og lurte på om dei kunne få tak i ein ny.. Det skulle dei gjere, men delen dukka aldri opp (etter meir enn eit halvt år).

Sidan den tid har eg mista den øydelagte delen, og når eg har spurt lokale elektro og musikksjapper om dei kan fikse det seier dei at det går ikkje utan delen.. Så eg lurer på om nokon veit om ein stad der det går an å få bestilt deler til denne gitarforsterkeren, eller evt. få tak i eit koblingsskjema som viser korleis eg skal lodde saman det som sitt mellom sjølve inngangen og den trepunkts kontakten på kretskortet inni forsterkern?

Er så kjipt med forsterker som eigentleg funker, men allikevel ikkje sidan inngangen er herpa..

Link to comment
Share on other sites

Du finner sikkert noe her eller her

Hmm, masse dingser der ja.. problemet mitt er at eg ikkje veit heilt korleis eg skal lodde saken.. det er ein sånn liten 3-pins kontakt på kretskortet som det skal koples til.. så vidt eg veit er det ein mono ingang, så kva er den tredje pinen til? Det var ein liten bit kretskort på den originale saken og, eg hugser ikkje om det satt noko meir enn berre ledninger på det. Som ein kanskje skjønner er eg ikkje så veldig dreven på elektronikk.. Aller helst skulle eg vel ha hatt tak i ein del som eg berre kan plugge i og så funker det. Ønsketenking kanskje? :P

Link to comment
Share on other sites

Et skikkelig verksted kan da helt sikkert både bestille den delen du mangler eller lage en "lureløsning". Høres ut som en fillesak. Kontakt noen som vet hva de driver med..

Det er ein fillesak, men eg har hatt trøbbel med å finne nokon som faktisk reparerer sånt utan at eg må sende den drittunge saken i posten til hutiheiti.. Nokon som veit om ein bra verkstad i Rogaland?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.