Web Analytics
Jump to content

Funky låt?


Peri

Recommended Posts

Hallois.

Vi driver å planlegger låter til årets OD-konsert på musikklinja jeg går på.

Vi har allerede begynt å øve på Steely Dan sin låt Bodhisattva. (Men vi spiller Toto-versjonen.Genial låt, forresten, sjekk den ut. Skikkelig gitarlåt!) Vi rocker den opp litt, for den skal bli årets rockelåt.

Men vi skal også ha en funky type låt. I fjor spilte vi The Chicken, året før det spilte noen St. Thomas. Noen som har forslag i den stilen? Gjerne noe James Brown aktig, eller kanskje noe mer jazza, som St. Thomas. Kan gjerne være komplisert, for vi liker å ha noe å øve på. Besetningen er vanlig kompgruppe med vokal, eventuelt noe blås. Alt mottas med takk.

Link to comment
Share on other sites

Grandmaster Flash - The message.

Funka fra før' date=' men den kan gjøres litt mer moderne. Dere kan jo å arrangere? Hvorfor bruke helt ferdige låter? Men det er ikke min sak, så kjør på med Grandmaster Flash! :D[/quote']

Takk for alle forslag, skal sjekke opp når jeg kommer hjem fra jobben.

Jepp, vi kan helt klart arrangere. Men det er så sinnsykt mye å jobbe med for min del frem mot OD, at jeg ikke har noe tid til overs.

Tower of Power blir liksom litt for funky igjen :) (klar over at jeg skrev james brown stil...) Dessutten er det ikke bra nok blås på linja til å spille TOP.

Det kan forresten VELDIG gjerne være noe instrumentalt....Som sagt, St. Thomas som ble spilt for to år siden var igrunn perfekt. Men kan jo ikke ta den vi nå :evil:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.