Web Analytics
Jump to content

Funky låt?


Peri
 Share

Recommended Posts

Hallois.

Vi driver å planlegger låter til årets OD-konsert på musikklinja jeg går på.

Vi har allerede begynt å øve på Steely Dan sin låt Bodhisattva. (Men vi spiller Toto-versjonen.Genial låt, forresten, sjekk den ut. Skikkelig gitarlåt!) Vi rocker den opp litt, for den skal bli årets rockelåt.

Men vi skal også ha en funky type låt. I fjor spilte vi The Chicken, året før det spilte noen St. Thomas. Noen som har forslag i den stilen? Gjerne noe James Brown aktig, eller kanskje noe mer jazza, som St. Thomas. Kan gjerne være komplisert, for vi liker å ha noe å øve på. Besetningen er vanlig kompgruppe med vokal, eventuelt noe blås. Alt mottas med takk.

Link to comment
Share on other sites

Grandmaster Flash - The message.

Funka fra før' date=' men den kan gjøres litt mer moderne. Dere kan jo å arrangere? Hvorfor bruke helt ferdige låter? Men det er ikke min sak, så kjør på med Grandmaster Flash! :D[/quote']

Takk for alle forslag, skal sjekke opp når jeg kommer hjem fra jobben.

Jepp, vi kan helt klart arrangere. Men det er så sinnsykt mye å jobbe med for min del frem mot OD, at jeg ikke har noe tid til overs.

Tower of Power blir liksom litt for funky igjen :) (klar over at jeg skrev james brown stil...) Dessutten er det ikke bra nok blås på linja til å spille TOP.

Det kan forresten VELDIG gjerne være noe instrumentalt....Som sagt, St. Thomas som ble spilt for to år siden var igrunn perfekt. Men kan jo ikke ta den vi nå :evil:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.