Web Analytics
Jump to content

Unisong gitarer


bowardsen
 Share

Recommended Posts

Hei, ser det flommer over av unisong gitarer på finn.no for tiden. Noen som har erfaringer med disse? Flammelønnshals etc... Frister litt å skaffe seg en.

Noen som kan si hvor ca på kvalitets-treet de ligger (disse gitarene til 6-7K ? Tenker om de på sett og vis kan f.eks sammenlignes kvalitetsmessig med en mexico strat (std,) classic player, am std, jpn std... ?

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg aldri prøvd en av disse, men jeg tviler sterkt på at kvaliteten er noe bedre enn på Fender/Squier produkter til samme pris. Tvert imot. Dessuten er nok videresalgsverdien lav.

Dette er asia produserte gitarer med relativt høy utsalgspris i forhold til hva du får, slik jeg ser det.

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...

ville det ikke vært veldig upraktisk å ha fotolaminat på en hals da? når man tar prisen i betraktning så burde jo dette være bra saker, de har jo også serienummer. men det kan jo alltids være en luring som kjøper billig og selger dyrt.

Link to comment
Share on other sites

Hvem som er en 'luring' eller ikke syns jeg ikke man skal diskutere ettersom selger ikke forsøker å selge 'Unisong'-gitarene under noe annet navn enn nettopp 'Unisong'. At selger får mer inn enn ut er jo en selvfølge, hvis ikke hadde han ikke drevet den bissnissen han gjør.

Fotolaminat har Fender drevet med også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å få både i pose og sekk (clean/dirty/distortion) når det gjelder strat bridgepickup.Dette er det nærmeste jeg har kommet hittil:Dimarzio FS-1 (DP110) Den har vært på markedet siden 1974 og koster heller ikke allverden (kr 635 hos Evenstad).Sparker bra denne!    
  • @kristoffereidevikler også pickups. Gjorde i hvert fall. Har fremdeles den omviklede ‘51 p-bass-pickupen i min MIJ ‘51 (begge reissues, altså). 
  • @SteikBacon Står bak Edmire Pickups.
  • er det ikke en her inne som vikler pickuper, da? bør jo kunne få til noe som passer, vil jeg tro. eugen gitar her i bergen ble levert med disse, tror jeg (7,2k): https://www.riograndepickups.com/vintage-tall-boy min strat har van zandt pickups. mange som har kommentert at de liker lyden i den. mener bridgpickupen der ble målt til 7,8k.
  • GFS var nok mer attraktive da dollaren var en god del lavere, ja. I tillegg mener jeg frakten også var en del billigere før. Men greie pickups er det. Når vi først er inne på tips, så har jeg hatt bra hell med humbuckere fra Tonerider. Kan ikke si noe om settene for strat og tele, men hvis de er like gode som de humbucker'ne jeg har brukt, er de absolutt et bra kjøp. De har en del lydeksempler / videoer på nettsida: https://tonerider.com/category/pickups-for-strats/?v=c2f3f489a005 SpeakOn er forhandlere i Norge: https://www.speakon.no/instrument/gitar/deler/pickup-mikrofon/tonerider.html
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.