Web Analytics
Jump to content

Pickups: Bridge på Stratocaster og bridge på Les Paul


Konnis
 Share

Recommended Posts

Tenkte å bytte ut bridge-singlecoilen i Stratocasteren min med en humbucker. Ikke planer om en steril higain-pickup, har andre gitarer til slikt. Ønsker en god rock/blues-bucker med fin rund tone, selv i bridge. Ikke å forakte om den funker til metall og men prioriterer det andre. Kan vurdere å bruke litt penger på denne, hva foreslås? Hvilke av Suhr-pickupene passer mine behov, tenker dere?

Les Paul: Har tenkt til å oppgradere pickupsene i Les Paul'en min også. Vurderer en GFS Mean 90 i neck og ønsker noe mer brutalt i bridge. Nøkkelord: tight, juicy, beefy, chunky. :lol: Gjerne billig, GFS. Hva foreslår dere her? VEH-pickupen?

En ting til: Stratocasteren har midboost og "kombinasjon-av-neck-og-bridge-pickup"-funksjonalitet. Skaper dette store problemer for meg som nybegynner dersom jeg ønsker å klæske inn en ny pickup?

Link to comment
Share on other sites

Beklagar reklam, men eftersom Burstbucker nämns i tråden, så.. Jag har en Burstbucker Pro (chrome, neck) och en Burstbucker 3 (Zebra) liggande om något av det skulle bli aktuellt. Ta kontakt om du vill köpa, Konnis :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.