Web Analytics
Jump to content

Endelig Tele-eier...


Griffin
 Share

Recommended Posts

Fin dag i dag... valser inn på 4Sound og hører noen såre rop fra en Fender Am. Standard Telecaster.

Den sier den vil være venn med meg... og jaggu... takket være en grei kone, så gikk det slik.

Impulskjøp er ofte de beste ^_^

Nydelig gitar, og snill kone. Gratulerer så mye :)

Link to comment
Share on other sites

ooh, den var faktisk fin til tele å være ;)

Du er ikke Tele mann skjønner jeg??? ^_^

Men takk lell... jeg skjønner hvor du kommer fra. Det er ikke før de siste 3-4 årene jeg har fått sansen for Telecastere, sånn basert på utseende.

De første årene så skjønte jeg ikke hvorfor folk som hadde råd til Gibson'er kjøpte Telecastere...

Faktisk... kona likte faktisk denne bedre:

big_193840.jpg

Men jeg ville ikke ha den (blir vel hudflettet nå) :rolleyes:

Telecaster har i noen år vært på lista over gitarer jeg skal kjøpe... dog den var ikke planlagt før etter en del andre kjøp først. Men jeg smeltet nå for denne umiddelbart... en test på en Cornford forsterker bare bekreftet inntrykket og den var på såkalt "lagersalg", så jeg fikk den temmelig rimelig.

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

hehe, det er jo forsåvidt to gaanske så forskjellige gitarer.

Må innrømme at jeg har fått sansen for enkelte tele. Spesielt de lyse, som din ;p

Kunne lett eid en slik. Men må først få kjøpt inn et par andre gitarer som står litt høyere på listen. Men det blir jo ikke en samling uten en tele da :P

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Kunne lett eid en slik. Men må først få kjøpt inn et par andre gitarer som står litt høyere på listen. Men det blir jo ikke en samling uten en tele da :P

Det var egentlig planen min også... men denne falt nå litt i fanget på meg. Flott å se på, en drøm å spille, låter akkurat som den skal og halv pris (lagersalg)... så slik kan altså planer endre seg brått B)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.