Web Analytics
Jump to content

Fjerne pickup-deksel


Huggy Bear

Recommended Posts

Har nettopp kjøpt en ny Gibson Les Paul Standard 2008. Synes den hadde vært mye finere uten dekselet på mikrofonene , og lurer om det går an å fjerne på en grei måte? Har sett folk på youtube som gjør det. Har også lest i forskjellige forum om folk som har gjort det, men med blandede reaksjoner. Det hadde vært fint om de hadde vært svarte også, men det går vel ikke an å se før de er tatt av?

Noen som har erfaringer med dette? Alternativet blir vel bare å kjøpe et sett med mikrofoner som er svarte :)

Link to comment
Share on other sites

Er normalt sett ikke noe problem å fjerne dekslene, men enkelte produsenter kan finne på å vokse mikkene etter at dekselet er montert.

I de tilfellene kan det hende de sitter litt ekstra godt tongue.gif

Siden det er Gibson mikker er jeg ganske sikker på at de er svarte, men det er bare en måte å finne ut på wink.gif

Link to comment
Share on other sites

Det er vel som regel sånn at pickuper med deksel er vokset. Det vil vel si at du må smelte av / rengjøre pickupene hvis du skal ta av dekslene permanent. Jeg ville heller satset på å lodde inn nye pickuper. Koster ikke SÅÅ mye, og da har du i tillegg muligheten å sette tilbake de originale uten mye mikkmakk hvis du senere igjen finner ut at du vil ha gitaren i original stand.

Uansett er nå jeg av den formening at LP ser best ut med deksler på pickupene, men det er meg... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.