Web Analytics
Jump to content

Amp


Recommended Posts

  • Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Personlig ville jeg ikke gått for noen av de. spesielt ikke MGene. Marshall haze er visst en grei rørforsterker, men etter intrykk fra andre og noen youtube klipp vet jeg ikke hvor godt den duger til metal. Mn for al del... jeg kan lett ta feil og :lol:

Er ikke så ekstremt inni metal verdnen selv så andre kommer sikkert med bedre forslag, men Peavey Valveking 112 går jo ann å sjekke ut. Ligger på 3000-4500 brukt og 5000-6000 ny pris eller noe

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg en POD til å øve hjemme med. Spar de pengene du får til overs istedet for å kjøpe transeamp, og så kjøper du deg en skikkelig røramp ved en senere anledning. Da har du lekt en del med PODen og vet bedre hva du liker av forsterkertyper o.l.

Link to comment
Share on other sites

Ikke sånn kjempe lavt, men med rør så må du spille drithøyt, og da vil man forstyrre naboene. Med transistor får du bra lyd selv om det er lavt.

Feil. På lavt volum vil en røramp som oftest låte minst like bra som en transistoramp. Forskjellen er at en røramp vil låte enda bedre når du spiller høyt, mens en transistoramp vil i de fleste tilfeller IKKE låte spesielt mye bedre når du spiller høyt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.