Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Amp trøbbel


smp

Anbefalte innlegg

Etter et par timer spilling kom det en høy brummelyd i ampen og lyden fra gitaren var borte. Lyden forsvant når jeg slo den av og på, men kom tilbake etter under et minutt med spilling. Byttet kabel mellom amp og gitar og lyden kom ikke tilbake. Fikk ikke spilt mye på dette oppsettet og er derfor ikke sikker på om det var kabelen sin skyld. Lurer derfor på om noen har noen ide om hva det kan være.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Rør eller??

Randall RG75 om jeg ikke husker feil. Har noen snille naboer som lånte meg et øvingslokale, så ampen er ikke min. Syns i hvertfall at jeg har noe ansvar da symptomene kom mens jeg spilte på den. Tror det skal sitte rør i slutttrinnet på den om jeg ikke tar feil.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

det er bare å nappe ut kabelen av gitaren og høre om det er samme during.

Og hvis duringa fortsetter er det kabelen som er dårlig? (Edit: tror jeg misforsto, duringen skal vel opphøre om kabelen nappes ut dersom kabelen har skylda (om jeg ikke tar feil))

Høres mye enklere ut. B)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.