Web Analytics
Jump to content

Guitarshopping in the USA!


Tor-Erling
 Share

Recommended Posts

Ok. Nå vet vi alle hvordan vi skal gitaren inn i landet og hva vi må betale og alt.

(Ref. denne tråden - Gitarkjøp i USA- erfaringer?)

Jeg skal til USA til sommeren og HVOR finner jeg de fineste gitarsjappene?

Tenker aller mest å skaffe meg en Fender Telecaster og skal snuse på Martin.

Kjør på med tips over hvor vi kan titte!

Hadde jo hjulpet endel hvis du fortalt hvor i USA? Jeg skal til verden i morgen, hvor har de den beste maten?

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

Hadde jo hjulpet endel hvis du fortalt hvor i USA? Jeg skal til verden i morgen, hvor har de den beste maten?

^_^

Link to comment
Share on other sites

Jeg tenkte meg at det spørsmålet kom, og tenkte vel at hvis folk visste om kule sjapper forskjellige steder i USA så kunne de komme med tips. Det kan jo være til hjelp for andre som drar til USA også.

Men for å innsnevre:

- Chicago

- Nashville

- Austin

- Las Vegas

- Los Angeles - hele California

Hvis det finnes kule butikker på små steder - samme hvor - er det kult å få vite det og dermed legge turen innom der.

Link to comment
Share on other sites

LA (Hollywood):

Sunset Guitar Stores:

Neste to bilder er gitarstripa på Sunset. Det første bildet er oversikt så du ser Hollywood, Sunset og LaBrea så du vet hvor du skal og det andre er closeup. Du ser Guitar Senter midt på bildet. Selve stripa er egentlig veldi kort og går fra Gardner og bort til Sam Ash. Det er 4-5 musikksjapper. Du ser også Sunset grill og Le Compadre, to klassiske spisesteder.

post-1540-127365554941_thumb.jpg

post-1540-127365556234_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

jeg handla telecastern på guitar center i Chicago. Vet GC ofte får litt pepper, men jeg er veldig fornøyd med service der. Jeg satt en times tid og prøvde telecastere, ikke noe problem i det hele tatt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.