Web Analytics
Jump to content

Arbiter Fuzz Face, eid av Eric Johnson


Recommended Posts

Så denne, der det er en kar som vil selge en Arbiter Fuzz Face, som muligens Jimi Hendrix har fingret med: Arbiter Fuzz Face (1968)

Ser at han ikke har satt noen pris, så jeg antar at her må man selge minst én nyre for å få nok penger. Jeg trenger jo ikke begge nyrene, men jeg må jo ha minst en igjen, så spørsmålet er: Er det noen her inne som er med på et spleiselag der hver av oss selger en nyre for å skrape sammen nok penger til å kjøpe Fuzz Facen..? Og dersom noen lurer på om det er mye penger i å donere en sliten skrumplever er svaret nei.

Ser for meg at vi kan bruke den etter tur, men at folk forplikter seg til å sende den videre når de skal til dialyse-behandling på sykehuset.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Amplitube 3, og forsterker-simuleringene er bra, men effekt-simuleringene er så som så. Spesielt fuzz-variantene er vanskelige å få til, spesielt ettersom de ikke reagerer på volumkontrollen på gitaren (Amplitube sier til og med i manualen at du må passe på å ha volumknotten på maks...). På en skikkelig rør-forsterker er imidlertid fuzz fine greier, men du må bruke volumkontrollen aktivt.

Jeg kommer nok uansett til å beholde begge nyrene mine. Samt min MI Audio GI Fuzz.

Link to comment
Share on other sites

Vi bør vel skille mellom samler-markedet og musiker-markedet B)

Jeg har en viss forståelse for de som gripes av samlemani, men det er ofte en samler kjøper en gjenstand for å kjæle med den i stedet for å bruke den. I foto-verdenen har du tilsvarende med gamle Leica-kameraer som ble laget i små serier - de kan komme opp i rimelig pene summer i en budrunde, spesielt hvis det er snakk om et eksemplar med en feilgravering av modellnavnet e.l.

Kom forresten i prat med en japansk samler sist jeg var innom en av bruktsjappene i Denmark Street i London; han så på selve samlingen som en hobby, og var ikke så interessert i å spille. Det kjekkeste for ham var jakten etter akkurat det rette eksemplaret av en eller annen gitar, og når han fant gromgitaren skulle den rett i det spesialbygde gitar-rommet hans.

Link to comment
Share on other sites

Tja, er man EJ-frelst er vel dette et greit objekt å ha på peishyllen.

Ser ikke noe gale i samling på musikkinstrumenter. Det er jo bare flott at en samler som har råd kjøper, tar vare på og elsker det han har fått tak i. Jeg hadde grått av glede hadde jeg fått tak i en '59-Strat, men hadde jo aldri brukt den. Da kan jo en samler som har som sitt bruk å se på og stille ut gitarene få sin nytte av den, og ikke minst glede.

Link to comment
Share on other sites

Det er bokstavelig talt haugevis av Fuzz Facer "tidligere eid av Eric Johnson", sånn går det for seg når EJ tester FF'er

ericjohnsonfuzfaces.jpg

Men ja kanskje noe for en samler....

Personlig ville jeg defnitivt brukt en 59' Strat om det var en god en, de er laget for å brukes! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Fra mylespaul.com/forum: From another forum: Your results may vary- Gibson Pickups DC Resistance Values Gibson Burstbucker Pro (sim: BB1,Alnico5, potted) 7.4 KO Gibson Burstbucker Pro (sim: BB2, Alnico5, potted) 8.0 KO Gibson Burstbucker 1 (Alnico2) 7.5 KO Gibson Burstbucker 2 (Alnico2) 8.0 - 8.4 KO Gibson Burstbucker 3 (Alnico2) 8.2 - 8.8 KO Gibson '57 Classic (Alnico5) 7.44 - 8.5 KO Gibson '57 ClassicPlus (Alnico5) 9.0 - 13.8KO(the 9.0 appears to be a screw-up or faulty PU) Gibson Dirty Fingers (2xCeramic) 16.0 -16.6 KO Gibson Mini-humbucker (Alnico2) 6.0 - 6.4 KO Gibson 490R (Alnico2) 7.2 - 7.83 KO Gibson 490T (Alnico2) 7.9 - 8.53 KO Gibson 498T (Alnico5) 12.32-13.46 KO Gibson 496R (Ceramic) 8.3 - 8.63 KO Gibson 500T (Ceramic) 14 – 15 KO Gibson Angus Young (Alnico5) 13.5 KO Gibson Tommy Iommi (Alnico2+Ceramic) 16.5 KO Gibson Joe Perry(BB2&3?) (Alnico5) 8.4(neck)-8.8 KO(bridge) Gibson Jimmy Page (Alnico5) 7-8 KO(not found yet, but I reckon within these values) Gibson P-90R (Alnico5) 7.7 - 8.5 KO Gibson P-90T (Alnico5) 7.8 - 9.35 KO Gibson P-100R (Alnico5) 6.1 KO Gibson P-100T (Alnico5) 9.4 - 16.0 KO Gibson P-94R (Alnico5) 8.1 KO Gibson P-94T (Alnico5) 9.1 KO Gibson HB-R (Alnico5) 7.06 - 9.13 KO Gibson HB-L (Alnico5) 13.39 - 15.3 KO
  • Støtter BB Pro.  Akkurat dette med dårlig merking av pickups er en uting. Jeg har handlet en god del BKP det siste året, og de er definitivt verst på dette (absolutt ingen merking..). 
  • Siden de er merket med Alnico V, vil jeg si at det er BB Pro.
  • Pent brukt akkurat passe liten/stor og akkurat passe mye lyd til små øvinger / gigs. Liten, lett og allsidig !  Liten ‘rift i Tolexen’. Og billig ! 1900,-  Tranby.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.