Web Analytics
Jump to content

Arbiter Fuzz Face, eid av Eric Johnson


Recommended Posts

Så denne, der det er en kar som vil selge en Arbiter Fuzz Face, som muligens Jimi Hendrix har fingret med: Arbiter Fuzz Face (1968)

Ser at han ikke har satt noen pris, så jeg antar at her må man selge minst én nyre for å få nok penger. Jeg trenger jo ikke begge nyrene, men jeg må jo ha minst en igjen, så spørsmålet er: Er det noen her inne som er med på et spleiselag der hver av oss selger en nyre for å skrape sammen nok penger til å kjøpe Fuzz Facen..? Og dersom noen lurer på om det er mye penger i å donere en sliten skrumplever er svaret nei.

Ser for meg at vi kan bruke den etter tur, men at folk forplikter seg til å sende den videre når de skal til dialyse-behandling på sykehuset.

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker Amplitube 3, og forsterker-simuleringene er bra, men effekt-simuleringene er så som så. Spesielt fuzz-variantene er vanskelige å få til, spesielt ettersom de ikke reagerer på volumkontrollen på gitaren (Amplitube sier til og med i manualen at du må passe på å ha volumknotten på maks...). På en skikkelig rør-forsterker er imidlertid fuzz fine greier, men du må bruke volumkontrollen aktivt.

Jeg kommer nok uansett til å beholde begge nyrene mine. Samt min MI Audio GI Fuzz.

Link to comment
Share on other sites

Vi bør vel skille mellom samler-markedet og musiker-markedet B)

Jeg har en viss forståelse for de som gripes av samlemani, men det er ofte en samler kjøper en gjenstand for å kjæle med den i stedet for å bruke den. I foto-verdenen har du tilsvarende med gamle Leica-kameraer som ble laget i små serier - de kan komme opp i rimelig pene summer i en budrunde, spesielt hvis det er snakk om et eksemplar med en feilgravering av modellnavnet e.l.

Kom forresten i prat med en japansk samler sist jeg var innom en av bruktsjappene i Denmark Street i London; han så på selve samlingen som en hobby, og var ikke så interessert i å spille. Det kjekkeste for ham var jakten etter akkurat det rette eksemplaret av en eller annen gitar, og når han fant gromgitaren skulle den rett i det spesialbygde gitar-rommet hans.

Link to comment
Share on other sites

Tja, er man EJ-frelst er vel dette et greit objekt å ha på peishyllen.

Ser ikke noe gale i samling på musikkinstrumenter. Det er jo bare flott at en samler som har råd kjøper, tar vare på og elsker det han har fått tak i. Jeg hadde grått av glede hadde jeg fått tak i en '59-Strat, men hadde jo aldri brukt den. Da kan jo en samler som har som sitt bruk å se på og stille ut gitarene få sin nytte av den, og ikke minst glede.

Link to comment
Share on other sites

Det er bokstavelig talt haugevis av Fuzz Facer "tidligere eid av Eric Johnson", sånn går det for seg når EJ tester FF'er

ericjohnsonfuzfaces.jpg

Men ja kanskje noe for en samler....

Personlig ville jeg defnitivt brukt en 59' Strat om det var en god en, de er laget for å brukes! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.