Web Analytics
Jump to content

Dersom eg kjøper gitarutstyr frå utlandet...


IntoTheVoid(HCGJ)
 Share

Recommended Posts

Det kommer helt an på' date=' det. Jeg har brukt kredittkort, PayPal, Western Union (aka "bidpay") og money order (men da sendt innenfor USA). Det er ikke noe problem å finne skumle ting om alle disse, og sikringen ved bruk av PayPal kan sies å være noe mangelfull (nå har jeg dog ikke lest brukeravtalen deres i det siste).

For meg er PayPal eller kredittkort det absolutt enkleste. WU ("bidpay") bruker noe mer tid på overføringen, og dessuten forbeholder de seg retten til å nekte deg overføring uten å fortelle deg hvorfor. Money order har gått fint, men tar noen dager, og gjøres i mitt tilfelle fra en amerikaner til en annen amerikaner. WU er forresten money order gjort via nett.[/quote']

Takk for respons, men eg begynner å tvile på om det er verdt det å importere likevel. Karen some eg eventuelt skal kjøpe frå sa at sist gang han sendte en gitar til Norge, kosta frakten 250$ aleine. :?

250$ = halvparten av det gitaren koster. :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.