Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Min nye låt klatrer på urørt..


GoodGod

Anbefalte innlegg

Heisann.

Jeg lastet opp ei ny låt på urørt i forrige uke, og begynte smått på facebook og i et par forum med å promotere den, og allerede ligger låta på 5'e mest hørte på urørt.

Må si jeg ble mildt overrasket da jeg fant dette ut i dag, men har hele tiden selv hatt stor tro på denne låta.

Ber alle dere metal og hardrock fans om å legge fordommer mot poprock til side de neste 4 minuttene og ta en lytt på låta mi som heter "Tonight".

Jeg har prøvd meg i forskjellige sjangere ettersom jeg selv digger alt fra metal til pop, men må bare innrømme at jeg føler jeg lager de beste låtene mine når jeg beveger meg innen poprocksjangeren.

Hva er din personlige mening om låta. Kan dette bli en radiohit hvis den gåes over og finjusteres?

Har fått gode tilbakemeldinger også fra folk som liker mer rocka musikk, så er veldig spent på hva gitarfolket synes om låta :)

Du finner låta "Tonight" øverst i lista her: http://www.nrk.no/urort/artist/MadsKymre/default.aspx

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Absolutt ikke ille, men akkurat som trond, ikke helt min greie.

Synes though Sweet Lies var fet, bortsett fra at jeg synes vokalen var litt lys, litt mørkere scream hadde vært fett... men en liten digresjon :P

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Beklager, dette er det siste jeg har lyst å si til noen, men:

Refrenget gav meg assosiasjoner til Alexander Rybak.

Men ang. sangen. Det høres ut som om du har jobbet litt med den, og det er bra. Ut fra et nøytralt ståsted er sangen helt klart noe jeg ville hørt på fest, istedet for techno. At den kan slå igjennom er sikkert mulig, men for å bli en komplett artist må man kanskje ha et litt mer gjennomført artist "være" (går det ann å si det?). Jeg tror ikke jeg hadde kjøpt platen din om det var alt fra metall til festvennlig musikk på den. Å fokusere på en ting, for å bli best mulig på det, tror jeg er lurt (ikke at jeg egentlig har peiling).

Ellers lykke til med musikken.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter hva jeg kan forstå, så evner du jo å skrive låter, så da handler det vel om foredling. For meg blir det litt "listepop / MGP / Cher", for jeg hører hjemme i Americana-land... B)

MEN, husets yngste blondine på 15 tusla forbi da jeg hørte på låta di, og hun kommenterte som følger ; - Er du på urørt? Har hørt den der... Kul låt.... :) ...ingen dårlig attest det... :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Etter hva jeg kan forstå, så evner du jo å skrive låter, så da handler det vel om foredling. For meg blir det litt "listepop / MGP / Cher", for jeg hører hjemme i Americana-land... B)

MEN, husets yngste blondine på 15 tusla forbi da jeg hørte på låta di, og hun kommenterte som følger ; - Er du på urørt? Har hørt den der... Kul låt.... :) ...ingen dårlig attest det... :D

Hehe! :) nei det er absolutt ingen dårlig attest. Takker og bukker for den! Da har låta truffet sin rette aldersgruppe i mitt syn. Er personlig stor fan av Green Day, Muse, The Killers osv.. og håper at låta kan minne lytterne om band i denne sjangeren. Den var strengt tatt ikke skrevet for de som spiser Belphegor og Dark Throne til frokost, selv om jeg gjerne kunne tenke meg å lage ei låt til de ved en senere anledning ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Først gratulerer! Syntes det var en kul låt, jeg!

And I'm a metalhead! Hører heller på den enn på VELDIG mye annet av populærmusikk i dag!

Som mange andre her, likte jeg og Sweet Lies bedre!

Takker og bukker for det! :) Er også medlem av freakforum.nu, eller freak.no som siden nå heter.. og der har jeg fått flere tilbakemeldinger fra folk som hører mye på metal og hardrock som sier at de har tungt for å innrømme det, men faktisk synes denne låta er fengende.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det høres ut som du jukser litt med å autotune vokalen. Dette var likevel ganske kult, beste pop-rock sangen jeg har hørt på lenge! :D Ikke min stil da, men det var kult alikevel! ;)

EDIT: Sweet Lies var jævlig kul den også, litt sånn metal-pønk hehe...

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.