Web Analytics
Jump to content

"Swing-rock"


Duckling
 Share

Recommended Posts

God aften.

Jeg og noen venner har en liten bandsammensetning som skal spille litt musikk noen kvelder til sommeren. Det er coverlåter med pop og rock fra de siste 4 tiår, sånn som cover-/partyband flest. Vi føler at vi begynner å få ganske god bredde i reportoaret vårt, men vi mangler fortsatt litt av det som kanskje er det viktigste når man spiller for pensjonister på svenske campingplasser; nemlig musikk å danse til, da fortrinnsvis swing-låter. Da tenker jeg ikke på storbandswing fra 30- og 40-tallet, men mer swingrock alá 60-tallets rock'n'roll som Chuck Berry og Creedence.

Så derfor; er det noen som har tips til sanger og artister vi bør sjekke ut? Både de kjente og overspilte, men også gjerne litt originale og ukjente. Styr også gjerne unna dansband-låter (: Vi er en enkel besetning med piano eller gitar, samt bass og trommer og vokal, så så låter som funker med liten besetning er lurt.

Håper på masse tips! Vi har egentlig god kontroll på dette, men kommer ikke på noe som helst omtrent uten de to ovennevnte.

På forhånd takk!

-Kim

Link to comment
Share on other sites

Lay down sally. Overspilt ja, men gir rom for litt heftig impro på gitar. :D , Chuck Berrys You Never Can Tell (C'est La Vie) - gjerne i Bob Seger versjon, The Last Time - Stones, for å nevne noen få.

Link to comment
Share on other sites

Her har du et helt brett med låter servert på et bord. Sank inn låter fra Sten og Stanley og Sven Ingvars, og gulvet svinger og gliser fra øre til øre. Bankers! Garantert til det publikumet!

Litt outrert versjon, men veldig morsom:

Fyll på med "vid din sida", "Släng en slant", "min gitarr", og så videre,så er hele settet i boks. øves inn på null komma null.

Link to comment
Share on other sites

Takk for tips så langt. Alle tips blir vurdert!

Bør kanskje også legge til at vokalisten vår ikke er overbegeistret for å synge svensk, så noe med engelsk tekst er å foretrekke. Vi har vurdert å modernisere noen sven-ingvars-låter, men vi får se hva det blir til der (:

Link to comment
Share on other sites

Her har du et helt brett med låter servert på et bord. Sank inn låter fra Sten og Stanley og Sven Ingvars, og gulvet svinger og gliser fra øre til øre. Bankers! Garantert til det publikumet!

Litt outrert versjon, men veldig morsom:

Fyll på med "vid din sida", "Släng en slant", "min gitarr", og så videre,så er hele settet i boks. øves inn på null komma null.

noen som har tabs til denne :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.