Web Analytics
Jump to content

Hjelp...!!! Først Vai i G-streng, nå dette


katarsis
 Share

Recommended Posts

 • Replies 43
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Var på vei til å poste samme greia :D

Som jeg sa på DT-forumet synes jeg JP begynner å bli ganske mainstream image-messig, med sveis og nå dette her. Likte han ganske godt med langt hår og smultring som han hadde på Metropolis 2000 konserten. Men, som jeg også sa, har ikke musikken han lager endret seg av den grunn, så jeg er ikke noe mindre DT-fan av dette.

Det er jo forsjåveidt bare elvisskjegget og solbrillene som må bort for at han skal se ut slik han gjorde bare for en måned sia.

Ellers er John Petrucci fortsatt min favoritt-gitarist, noe jeg står for.

Og, jeg vil be Nilsefix eksplisitt om ikke å komme meg flåsete kommentarer til denne tråden, skjer deg!

Og til de som synes dette er ille, er det bare å ta en liten titt på Portnoy på samme konserten :D

Link to comment
Share on other sites

det ser jo ut som det er photoshoppa .. ser ikke ut som han har hans egne øyneh .. hehe .. merkelig bilde.. Og frisøren burde vært både skutt og knivstukket :D Sideburns og nu-metal look er ikke bra på John .. (ps gnome , å si at han ikke har forandret skrivingen er jo bs , ToT er relativt annerledes enn før.. det er DT's St Anger lissom ...)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke si noe stygt om den nye look'en hans - sist jeg sjekket var han nemlig en hel del bedre enn meg til å spille gitar. Tar dere hintet?

Dessuten synes jeg han ser ganske kul ut. Mannen er tross alt en rockestjerne, la ham nå for helvete se ut som en hvis han vil.

Link to comment
Share on other sites

hehe, du tror vel ikke at jeg har blitt satch freak? jeg har ALLTID hatt Steve Vai som den store gud! :wink: steve vai er min absolutte yndlings gitarist, og det kan ikke sies med ord hvordan det var å se han live i konserthuset, fy søren, råeste jeg har hvert med på... :wink: Jeg mener også at Vai har flere låter som er ordentlig bra en det joe har.. liker kun noen låter av satriani, sånn som why, the extremist, allways with me, allways with you er jo bra! :D Men vai har mange, gidder ikke ramse opp engang! :D vai HAR stil, det kan ikke diskuteres... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.