Web Analytics
Jump to content

Hjelp...!!! Først Vai i G-streng, nå dette


katarsis

Recommended Posts

 • Replies 43
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Var på vei til å poste samme greia :D

Som jeg sa på DT-forumet synes jeg JP begynner å bli ganske mainstream image-messig, med sveis og nå dette her. Likte han ganske godt med langt hår og smultring som han hadde på Metropolis 2000 konserten. Men, som jeg også sa, har ikke musikken han lager endret seg av den grunn, så jeg er ikke noe mindre DT-fan av dette.

Det er jo forsjåveidt bare elvisskjegget og solbrillene som må bort for at han skal se ut slik han gjorde bare for en måned sia.

Ellers er John Petrucci fortsatt min favoritt-gitarist, noe jeg står for.

Og, jeg vil be Nilsefix eksplisitt om ikke å komme meg flåsete kommentarer til denne tråden, skjer deg!

Og til de som synes dette er ille, er det bare å ta en liten titt på Portnoy på samme konserten :D

Link to comment
Share on other sites

det ser jo ut som det er photoshoppa .. ser ikke ut som han har hans egne øyneh .. hehe .. merkelig bilde.. Og frisøren burde vært både skutt og knivstukket :D Sideburns og nu-metal look er ikke bra på John .. (ps gnome , å si at han ikke har forandret skrivingen er jo bs , ToT er relativt annerledes enn før.. det er DT's St Anger lissom ...)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal ikke si noe stygt om den nye look'en hans - sist jeg sjekket var han nemlig en hel del bedre enn meg til å spille gitar. Tar dere hintet?

Dessuten synes jeg han ser ganske kul ut. Mannen er tross alt en rockestjerne, la ham nå for helvete se ut som en hvis han vil.

Link to comment
Share on other sites

hehe, du tror vel ikke at jeg har blitt satch freak? jeg har ALLTID hatt Steve Vai som den store gud! :wink: steve vai er min absolutte yndlings gitarist, og det kan ikke sies med ord hvordan det var å se han live i konserthuset, fy søren, råeste jeg har hvert med på... :wink: Jeg mener også at Vai har flere låter som er ordentlig bra en det joe har.. liker kun noen låter av satriani, sånn som why, the extremist, allways with me, allways with you er jo bra! :D Men vai har mange, gidder ikke ramse opp engang! :D vai HAR stil, det kan ikke diskuteres... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.