Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vokalist/Gitarist søker band


Megatallica

Anbefalte innlegg

Jeg har mange ganger prøvd å få til dette med band og det er virkelig en lidenskap. Jeg lengter etter å spille musikk med likesinnede som ikke er redde for å være seg selv og ha det gøy. Flere ganger har jeg prøvd å starte band selv, men dette ser aldri ut til å fungere, det ender med at vi enten er for seriøse og går lei eller for useriøse og ikke får til noe. Nå er det på tide å få til noe ordentlig, jeg er her for å satse.

Jeg er 17 år (18 i sep.!!!!) og digger skikkelig metall, brukernavnet MegaTallica skjønner dere sikkert refererer til Metallica og Megadeth. De er nok hovedinspirasjonskildene mine, men jeg digger også mye annen thrash metall. Stam1na kommer på en tredjeplass etter min mening, før Anthrax, Slayer, Exodus osv.. Jeg liker også å høre på death (OPETTHHH!)og black (DIMMUUU) metall men dette er ikke noe jeg brenner sånn for, eller jo - men på en annen måte, jeg liker bedre å høre på det enn å spille det, litt sånn som at jeg også digger klassisk romantisk musikk, men kunne aldri tenke meg å spille det. Jeg tror nok ikke jeg har lyst til eller er motivert nok til å spille i et band som er noe særlig mer heavy/komplisert enn Metallica ol. Men jeg kan gjerne være med på mildere sjangere også som rock, likevel er det Metallica-style jeg brenner mest for.

Jeg har spilt gitar i seks eller sju år, men det er synginga som jeg virkelig vil satse mer på. Jeg har ikke tatt sangtimer bare så det er sagt, men har sunget i band litt av og på i flere år. Og jeg har blitt mye bedre gjennom årene. Jeg growler ikke, det blir mer... Skriking kan man si, men har ikke noe problem med å synge clean heller men må synge i et høyt toneleie.

Hvis du bor i Oslo/Akershus området (jeg bor foreløpig i Bærum, men skal flytte snart - muligens oslo), liker metallica, spiller i band, mangler rytmegitarist og vokalist så ta kontakt med meg! I'm your man!, helst på email: oscott2004@hotmail.com

Me prekaaast... eller jammast ;)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har også vært borti Gibson 335 som ikke holder stemming veldig godt. Dette skyldes visstnok at halsen er veldig tynn (ustabil) og gir etter for kreftene i strengene. Jeg vil tro at problemet vil kunne bli borte dersom man bruker tynnere strenger, men det vet jeg ikke.
  • Jeg hadde et liknende problem med stemmeskruen til g-strengen og byttet den med den til h/b-strengen i et 3+3 sett. Settet skal være av god kvalitet (Sperzel USA) og byttet løste problemet. Vedkommende som tipset meg, fortalte at dette er et sjeldent men ikke ukjent problem. G-strengen er visstnok den som sliter mest på stemmeskruene. Jeg har ikke opplevd dette før eller siden:)
  • Har hatt en del gamle stemmeskruer, og kjenner ikke igjen problemet. Kvaliteten på Kluson kan jo ha variert over tid, og på 70-tallet ble de ofte bytta ut med Grover på nyinnkjøpte Gibson.
  • På facebook-gruppa "Gitarister på facebook" er det en som sliter med at sin Gibson SG sliter med å holde stemminga. Den påstås å nettopp ha vært inne for justering av nut. Den har vanlige Kluson type stemmeskruer (Gibson Deluxe). Her blir det påstått at disse slites over tid, og dermed at mekanikken beveger seg etter at du har stemt opp. Jeg kan forstå at de kan bli slarkete etter hvert, og dødgang før de tar, men at de beveger seg slik at strengen gradvis mister spenn? Høres veldig merkelig ut i mitt hode, men kan hende det er sånn? Mekanikken er jo så enkel at det i mitt hode, er slik at enten så virker den, eller så får du ikke skrudd i det hele tatt hvis tannhjul eller drev er så slitt. Noen her som har opplevd dette, eller kan forklare hvordan dette ev. kan skje?
  • Ny rigg-dag, eller gitaren er et par uker gammel nå, men ampen er ganske ny.  Kjøpte de siden jeg hadde anledning til å bli med i et band, så trengte en gitar som tåler greit å bli slengt litt rundt i en gig bag. Sjangeren til bandet er litt proggete hard rock, så start'n trengte hb i bridge. Kjøpte et stemjern og nytt plekter-brett og gikk løs på kroppen. Var ikke like lett som på youtube, treverket var knallhardt, men det gikk til slutt. Verden har nok sett et penere resultat, men det funker, og ingen skal se under plekter-brettet uansett.  Hb'n er en Saymour D JB med Gibson-spaceing, men ser ut til å funke knall like vel. Loddet om elektronikken og, slik at jeg fikk volum til sc øverst, volum hb i midten og tone hb nederst. Byttet for så vidt ut da det som ble volum-poten til hb med en pot jeg målte til ca 400k som jeg hadde tatt ut av en les Paul jr for mange år siden. Overraskende nok fungerer alt av elektronikk også fremdeles.  Engl'n (gigmaster 15) har jeg ikke fått testet noe særlig enda, men førsteinntrykket av de få minuttene jeg har brukt den er bra. Veldig fleksibel amp med mulighet for å veksle mellom 15, 7, 1 watt og kun direct out. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.