Web Analytics
Jump to content

noen som kan hjelpe meg å tabbe 20 sek av en sang?


Recommended Posts

Heisann !

Noen som kunne ha hjulpet meg med å tabbe to deler i outroen på cricus maximus - ariival of love ?

3,44 - 3,54

4,03 - 4,10

Eller;

3,49 - 3,59 - 4,07 - 4,12

:)

Edit:

Her er de tilsendte tabsene jeg fikk av Mats haugen (gitaristen i bandet)

post-1906-127428492242_thumb.jpg

post-1906-127428494751_thumb.jpg

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

Det er sånn ca. Hør på låta for å få riktig timing osv, orker ikke plotte det inn i GP (veit ikke om jeg klarer engang :D)

Det er litt svada, og uten tvil feil her og der. Du får prøve å gjøre det beste ut av det. Lykke til! (slutten veit jeg er feil, men begynnelsen er ihvertfall riktig. (C dur arp))

arrival.gp5

Edited by Kjutte
Link to comment
Share on other sites

Hjertlig takk, men får desverre ikke sett på din enda siden guitar pro er på en annen pc, men sendte mats haugen (gitaristen i circus maximus) en mail før du svarte , vis noen ønsker det kan jeg legge ut tabsen jeg fikk av han :)

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 4 weeks later...
Guest NicolaiF

Hei..

Er stor fan av gruppa, og spessielt den sangen. Har selv prøvd lenge og finne ut introen på sangen, og når du spør om outroen, gjetter jeg at du kan introen. Har du noen tab på den? :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

 • 11 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.