Web Analytics
Jump to content

Støy fra Delay pedal


Recommended Posts

Hey forumfolks!

Jeg har i det siste brukt Boss DD-7'en min mer og mer, og jeg spiller da på en Marshall 1959rr. (Den lager litt støy fra før, dere vet sånn nå man får helt svart/hvitt på tv'en og det kommer sånn "fuzzete" støy ... Håper dere skjønner hva jeg mener :P )

Men den lager ikke så mye at det plager meg egentlig, fordi det er vel noe man burde regne med når man skrur høyt opp og har litt overdrive på.

Men når jeg setter inn DD-7'en i pedal-kjeden min så støyer det noe volsomt mye mer ...

Det plager meg heller ikke veldig, men det er fordi jeg bruker ørepropper når jeg spiller og hører det ikke særlig.

Vet dere hva som kan forårsake den støyen?

Når jeg skrur opp levelen på DD-7'en støyer det mer, så jeg regner med at det har ett eller annet med hvordan jeg bruker den ...

Håper dere kan hjelpe :)

Oscar

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt problemer med støy selv, ikke fra pedal, men fra forsterker - vet derfor litt hva det går i. Du kan dempe ulyden kraftig med en Boss Noise Supressor (Boss NS-2), den kjøpte jeg forresten selv for to dager siden :DLitt suselyd kan man alltids regne med, men når jeg bruker pedalen med min Marshall DSL 401 så kan suselyden knapt høres, selv om man skruer opp :)

Anbefaler den pedalen sterkt.

Du kan kanskje få lånt den av noen du kjenner, eller få lånt den med deg hjem av en lokal musikkmusikk, bare for å teste den? :)

Her finner du mer informasjon om pedalen + reviews av noen av dem som har kjøpt den (blant andre meg):

www.sound1.com

Dette er den eneste måten jeg vet om, håper at dette hjelper deg :)

Link to comment
Share on other sites

Hvordan gir du strøm til pedalen?

Vesentlig og godt spørsmål. Strømforsyning med isolerte utganger kan i mange tilfeller være kuren mot støy i pedalbrettet.

Ellers kan du jo sjekke om rommet har noe å si - lysrør, pc-skjermer, tv'er og liknende kan slå ut på negativ måte.

Link to comment
Share on other sites

Vesentlig og godt spørsmål. Strømforsyning med isolerte utganger kan i mange tilfeller være kuren mot støy i pedalbrettet.

Ellers kan du jo sjekke om rommet har noe å si - lysrør, pc-skjermer, tv'er og liknende kan slå ut på negativ måte.

Jepp siden det her er snakk om en amp uten mastervolum er den veldig sensitiv på alt som kan generere støy før ampen. Hvis du bruker power uten isolerte utganger har du jordsløyfer mellom pedalene dine uten å vite om det. Prøv gitar -> DD-7 på batteri-> ampen. Hvis det fortsatt støyer er det noe annet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg brukte først kun batteri, men så gikk den tom og nå bruker jeg en "Baby"-strømforsyning, jeg har tenkt å kjøpe Dunlop DC-Brick, hvis jeg husker rett, i løpet av uka.

Men jeg skal til musikkbutikken i løpet av uka nå, så kan jeg jo komme tilbake hit og si om det ble noe forskjell ;)

Og btw, selv når jeg brukte strømforsyning på en annen pedal kom det fra DD-7'en, fordi når jeg tok den ut av kjeden forsvant støyet ...

Rart ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.