Web Analytics
Jump to content

POSTROCK: Johnspeed You! Black Andreas - Vask Barten Din!


Sjurzum
 Share

Recommended Posts

Har ei skisse av ei låt liggande på urørt, og det hadde vore fint å få objektiv tilbakemelding på den, då eg berre har vist den til vener.

http://nrk.no/urort/Laat/302902/default.aspx

Komponert og innspelt frå ende til annan av meg. Om de absolutt må, så kan de høyre visa "EKTE Sjømannsvise" også, men det er eigentleg ikkje så viktig.

Takkar på førehand!

-Sjur

Edited by sjur577
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg er selv veldig glad i postrock og har drevet en del med sjanger selv, men dette ble litt for "låtskisse" for meg.

Du har en del fine toner og harmonier, så dette er absolutt noe å jobbe videre med.

Men jeg synes det ble litt i korteste laget. Tror også det kunne gjort seg om det ikke gikk så fort. Gjerne flere instrumenter også. Trommer, bass, tangenter?

Spillemessig så virker det litt statisk. Regner med du har spilt inn med metronom, og det er nok årsaken her.

Spiller selv veldig statisk når jeg spiller til metronom. Høres ikke så "naturlig" ut.

Håper ikke dette ble for mye kritikk, for jeg likte det jeg hørte, men det låt litt uferdig. :) Stå på!

Link to comment
Share on other sites

Ja, eg noterte tabs til dette i guitar pro for eit par år sidan, og fann dei fram igjen her i vår. Er berre ei skisse, som du seier, og den er mest spelt inn for å berre få eit bilete av korleis låta ville høyrast ut på gitar.

Er spelt inn med metronom, og eg ser heilt klart det med at det kan virke litt statisk.

Skal flytte saman med ein kompis som speler piano og banjo og det eine og det andre i sommar, og det spørs om ikkje bass er det neste intrumentet på handlelista mi, så antar vi arbeider meir med den då.

Takk for tilbakemelding! Om det så er kritikk, så er det betre enn vener som "må" seie at det låter bra:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg hørte på'n tidligere i dag, kult gitarspill, men trommer, bass, og eventuelt andregitar og keyboard mangla. Ganske kult alikevel. En siste ting, er navnet på låta kødd eller? Ganske artig navn alikevel. :lol:

Link to comment
Share on other sites

artistnamnet er i alle fall berre noko fjas eg fann på då eg skulle sende låta over til ein kompis:)

skal få ordna meir på låta, som sagt. Tenker å få gjort det eine layeret av gitar om til piano og legge på bass, skrive fleir "delar" til den, og gjere dei eksisterande delane av låta lenger. Skal nok bli bra, dette:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.