Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

POSTROCK: Johnspeed You! Black Andreas - Vask Barten Din!


Sjurzum

Anbefalte innlegg

Har ei skisse av ei låt liggande på urørt, og det hadde vore fint å få objektiv tilbakemelding på den, då eg berre har vist den til vener.

http://nrk.no/urort/Laat/302902/default.aspx

Komponert og innspelt frå ende til annan av meg. Om de absolutt må, så kan de høyre visa "EKTE Sjømannsvise" også, men det er eigentleg ikkje så viktig.

Takkar på førehand!

-Sjur

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...

Jeg er selv veldig glad i postrock og har drevet en del med sjanger selv, men dette ble litt for "låtskisse" for meg.

Du har en del fine toner og harmonier, så dette er absolutt noe å jobbe videre med.

Men jeg synes det ble litt i korteste laget. Tror også det kunne gjort seg om det ikke gikk så fort. Gjerne flere instrumenter også. Trommer, bass, tangenter?

Spillemessig så virker det litt statisk. Regner med du har spilt inn med metronom, og det er nok årsaken her.

Spiller selv veldig statisk når jeg spiller til metronom. Høres ikke så "naturlig" ut.

Håper ikke dette ble for mye kritikk, for jeg likte det jeg hørte, men det låt litt uferdig. :) Stå på!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, eg noterte tabs til dette i guitar pro for eit par år sidan, og fann dei fram igjen her i vår. Er berre ei skisse, som du seier, og den er mest spelt inn for å berre få eit bilete av korleis låta ville høyrast ut på gitar.

Er spelt inn med metronom, og eg ser heilt klart det med at det kan virke litt statisk.

Skal flytte saman med ein kompis som speler piano og banjo og det eine og det andre i sommar, og det spørs om ikkje bass er det neste intrumentet på handlelista mi, så antar vi arbeider meir med den då.

Takk for tilbakemelding! Om det så er kritikk, så er det betre enn vener som "må" seie at det låter bra:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hørte på'n tidligere i dag, kult gitarspill, men trommer, bass, og eventuelt andregitar og keyboard mangla. Ganske kult alikevel. En siste ting, er navnet på låta kødd eller? Ganske artig navn alikevel. :lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

artistnamnet er i alle fall berre noko fjas eg fann på då eg skulle sende låta over til ein kompis:)

skal få ordna meir på låta, som sagt. Tenker å få gjort det eine layeret av gitar om til piano og legge på bass, skrive fleir "delar" til den, og gjere dei eksisterande delane av låta lenger. Skal nok bli bra, dette:)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.