Web Analytics
Jump to content

Jimi Hendrix Cover (Ezy Rider)


Ricky

Recommended Posts

Av og til har man lyst til å spille inn noe, men har ingen gode ideer å spille inn, så da kan det være morsomt å prøve seg på en cover.

Har lagd en egen versjon av låta Ezy Rider. Kanskje ikke en av de mest kjente Hendrix låtene, men en av mine favoritter. Mye er likt som originalen, men har lagt inn mine egne "twister" her og der. Bl.a så har jeg gjort den litt røffere. Største utfordringen for meg her ble vokalen. Er ikke helt fornøyd, men det beste jeg klarer å få til inntil noen finner opp en "negrolizer".

Trommene er programmert i EZdrummer standard kit, og perkusjon i EZ latin perk. Bass er kjørt i ampeg SVX, og på gitarene har jeg brukt Revalver.

http://soundclick.com/share?songid=9106065

Link to comment
Share on other sites

Bra jobba! :) Jeg synes både lyd/produksjon og spilling var godt gjennomført.

Selv om vokalen ikke var helt min stil, så har du helt klart en bra rockevokal. Stå på!

Link to comment
Share on other sites

Takk for det Goatboy. Vokal er ikke min sterke side. Tenkte også da jeg gjorde låta at det ikke var nødvendig å stemme ned en halvtone som Jimi gjorde. Fant fort ut at det var dumt da jeg begynte å legge vokal. Blir litt anstrengt på noen av de høyeste tonene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.