Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Jimi Hendrix Cover (Ezy Rider)


Ricky

Anbefalte innlegg

Av og til har man lyst til å spille inn noe, men har ingen gode ideer å spille inn, så da kan det være morsomt å prøve seg på en cover.

Har lagd en egen versjon av låta Ezy Rider. Kanskje ikke en av de mest kjente Hendrix låtene, men en av mine favoritter. Mye er likt som originalen, men har lagt inn mine egne "twister" her og der. Bl.a så har jeg gjort den litt røffere. Største utfordringen for meg her ble vokalen. Er ikke helt fornøyd, men det beste jeg klarer å få til inntil noen finner opp en "negrolizer".

Trommene er programmert i EZdrummer standard kit, og perkusjon i EZ latin perk. Bass er kjørt i ampeg SVX, og på gitarene har jeg brukt Revalver.

http://soundclick.com/share?songid=9106065

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bra jobba! :) Jeg synes både lyd/produksjon og spilling var godt gjennomført.

Selv om vokalen ikke var helt min stil, så har du helt klart en bra rockevokal. Stå på!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for det Goatboy. Vokal er ikke min sterke side. Tenkte også da jeg gjorde låta at det ikke var nødvendig å stemme ned en halvtone som Jimi gjorde. Fant fort ut at det var dumt da jeg begynte å legge vokal. Blir litt anstrengt på noen av de høyeste tonene.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Rett og slett drittbra. Høres ut som en helproff produksjon og stemmen din er perfekt til denne rocka versjonen.

Det var da voldsomt til ros da. Tusen takk for den du.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.