Web Analytics
Jump to content

Headphones?


PL3ktEr
 Share

Recommended Posts

Hmm, fått endel klage fra mamma og pappa om støy fra meg og min briliante spille :wink: så dei vill eg skal bruke hodetelefoner så lenge dei er i hus.. Men mine ekkle clas olson hodetelefon skurrer som barre F*** når eg setter på gain`n.. og ja, vekke si at clean lyden er så optimal heller. så lurte på om nokken hadde erfaring med gode hodetelefoner som går ann å bruke til forsterkern :?

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker mine Koss Portapro og det funker som regel fint, har veldig fin tone og alt. Går både veldig lavt og veldig høyt i frekvens.

Men skal du ha noe mer lydtett, som i form av øreklokker tror jeg du må opp i over 1000-lappen for å få noe du er skikkelig fornøyd med.

Ta en kikk på studio-headphones på en butikk.

Link to comment
Share on other sites

Ja, de på bildet gir en lukket god lyd... Minuset med lukkede hodetelefoner er vel at man blir ganske svett og klam...

Også en annen ting og der er hvis du har en forsterker som durer og du bruker hodetelefoeneneneene (haha) så blir man fort sliten i hodet...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.