Web Analytics
Jump to content

Wah-wah


Hagebakken

Recommended Posts

Hei, det er sikkert en del her som har en Wah-wah, jeg har hvertfall standard CryBaby, men det jeg da lurte på.

Altså, singnalet blir svakere eller da lyden blir svakere når jeg har denne koblet igjennom resten av effektene og inn i ampen, hvorfor blir det det?

Noe jeg kan gjøre for å få igjen den lyden jeg faktisk vil ha når jeg også da vil bruke wah-wah'en, eller er det ikke mulig? Derimot noe jeg må lære meg til å leve med?

:)

Link to comment
Share on other sites

GCB-95'en har ikke true bypass, og derfor blir altså signalet ditt tukla med når Wah'en er skrudd av. Dette kan såvidt jeg vet moddes ganske enkelt om du har litt peiling og det rette utstyret for hånden.

Ta et søk i google på crybaby+true bypass eller noe. ;-)

Link to comment
Share on other sites

hmm, jeg har vox wah-wah, kan ikke si jeg har merket dette nevneverdig.. noen ganger hender det though. Wahwah er jo rett og slett et filter som du med foten styrer hvor mange frekvenser du skal slippe gjennom og hvor mange som skal tas bort, så at signalet blir svakere er jo ikke så rart. Kommer jo an på hva slags posisjon den står i. Finnes vel forresten wahwaher som har volumpot på siden, gjør det ikke?

Link to comment
Share on other sites

Det som er poenget, er at i en umoddet GCB-95 sitter det en 1-pols switch, som jeg tror skrur kretsen mer eller mindre av, men hvis du setter en DPDT-switch ("-pols) kan du route hele signalet enten inn i kretsen, eller helt rundt...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.