Web Analytics
Jump to content

Nærmeste klone av Klon Centaur?


Konnis
 Share

Recommended Posts

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Fluehode: Mye mer mojo i en Klon da :D Eier en Bad Monkey selv, låter bra til prisen, men gud så jalla den ser ut. Kunne tenke meg i å bytte den ut i en annen OD

germaniumkid: Skal sjekkes ut!

Link to comment
Share on other sites

utseende schmutseende sier jeg bare, hehe.. Uansett enig med roffo, så på den klonesaken du hadde funnet og så vidt jeg forsto er det bare plug and play der. Litt lodding bare, det er ikke no vanskelig, kan til og med bli et litt morsomt prosjekt..

Edited by Fluehode
Link to comment
Share on other sites

Finnes det egentlig noen "kloner" av denne pedalen, eller er det et håpløst prosjekt å lete etter?

Fant denne: http://buildyourowntone.com/boutiquepedalkits.html

Men har dessverre ikke nok kompetanse til å bygge dette selv. Noen som påtar seg oppgaven (kristoffereide, denyeverything, Tommy? :) )

Som sagt: Skjekk ut Lovepedal Kalamazoo

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

Jeg skal kjøpe meg en Klon engang, kun for å få respekt på TGP. :)

Haha. Jeg hadde Klon for en 10-12 års tid tilbake, ble ingen storfan. Låt ikke ille selvsagt, men ikke noe for meg på den tiden. Skal slenge meg på venteliste for en Bludo-Drive så fort jeg får solgt noe greier, da rykker jeg nok opp i anseelse der :D

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

Haha. Jeg hadde Klon for en 10-12 års tid tilbake, ble ingen storfan. Låt ikke ille selvsagt, men ikke noe for meg på den tiden. Skal slenge meg på venteliste for en Bludo-Drive så fort jeg får solgt noe greier, da rykker jeg nok opp i anseelse der :D

Jeg har en Klon og er fortsatt ingen stor fan men nyter respekten på The Gay Page......

Link to comment
Share on other sites

Fant denne siden her: Klone the Klon

Her finnes skjema også.

Er det noe spesielt med denne? Ser ut som en vanlig germanium-vreng med tonekontroll?

Jeg fulgte det opprinnelige prosjektet der og har samlet alle delene til en pedal. Men mitt inntrykk er at den kun gjør god jobb i helt spesielle oppsett så jeg har ikke prioritert å lodde dette prosjektet sammen.

Pedalen høster respekt blant dem som hacket den fordi den viser at den som designet den har gjort det elektronisk riktig. Mest vanlig på denne type pedaler er at en ape (som meg) har sitti å bytta komponenter til han likte lyden og setter i gang å lage boutique pedaler. På denne finner vi matematisk avstemte filtre som blander clean/vreng delene til en flat frekvenskurve - hi-fi?

Men samtidig skapte den debatt nettopp fordi den er laget elektrisk korrekt har den en spenningsdobbler innebygget som man mener er helt bortkastet i praksis fordi man aldri klarer få så høyt nok signal fra gitaren til at man kan nyttegjøre det. Derfor kom det et alternativt prosjekt som tar bort noe av denne kompleksiteten som faktisk også gjør pedalen usikker å gigge med da IC brikka som er brukt til spenningsdobbler er beryktet for å dø av ukjente grunner.

Freestompboxes.org er stedet om du er klar for lange tråder og byggebeskrivelser på mange boutique pedalene.

Dem har holdt på med Cornish en lang tid, men jeg begynner å bli usikker på om det prosjektet blir publisert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.