Web Analytics
Jump to content

Buddy Blaze Guitars


franklinMT
 Share

Recommended Posts

Traff Buddy og kona hans på NAMM. Der introduserte de Asiaproduserte varianter av noen av modellene sine. Jeg ble så imponert over disse - og særlig halsene var utrolig deilige - at jeg bestemte meg for å bli forhandler for Buddy Blaze gitarer. Første ladning kommer i mai/juni. Tar inn Asia modellene, men skaffer de håndbygde på bestilling.

Ser at dette ble hørende ut som en reklamespott, men poenget var at jeg synes dette er fantastiske gitarer.

Link to comment
Share on other sites

DBZ damene var hyggelige nok de - men det er jo en slags "skuespiller" hyggelig. Med Joyce (hun på bildet over) snakket vi bl.a. om sønnen deres sitt dødsfall - jævlig sterkt og personlig, men samtidig veldig åpenhjertet og vel.... hyggelig (ikke misforstå - dødsfall er ikke hyggelig, men den personlige kontakten og samtalen var). Var også veldig interesant å prate med Buddy om hans vennskap med Vivian Campbell o.l. Alt i alt var dette litt aldrende paret på mange måter mer ekte en det meste annet man kom i kontakt med på messa der. Og standen var også mye mer stripped down, uten mye ekstra pynt og fjas. Og det samme kan sies om gitarene også - ganske stripped down både i utseende og options.

Link to comment
Share on other sites

Grattis til Trond med nytt agentur.

Ser ut som det er 'the shit' for de som liker slikt... ;)

Apropos damene på DBZ standen. Jeg var bortom og hilste på en kollega som jobber i Diamond nå og så damene på DBZ standen.

Det er noe som heter fin langtifra, men langt i fra fin... At de hele tatt kunne stave navnet sitt ville sjokkert meg!

Edited by Vintagegitar.no
Link to comment
Share on other sites

Med Joyce (hun på bildet over) snakket vi bl.a. om ....... Alt i alt var dette litt aldrende paret på mange måter mer ekte .....

Ha ha... Aldrende lissom ! :lol: Skitbra :lol:

( Du har vel sagt i fra til mora di at du har starta butikk og sånn ? )

Link to comment
Share on other sites

Jeg så også etter en aldrende dame, men fant ikke noen. Så skjønte jeg hvorfor.

He he. Ja, det er jo noe av sjarmen med denne type sosiale media. Her er alle i utgangspunket bare nick, bokstaver, ord, setninger og meninger. Men så skinner det jo en og annen forskjell igjennom da ;)

Kule gitarer forresten, bak den unge damen :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har lest diverse positivt om https://www.qpickups.com/ - men aner ingenting selv. Han selger via reverb og ebay.
  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.