Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Denyeverything lager miniamp


Anbefalte innlegg

Nja, jeg lager mye rart, men i går fikk jeg ånden over meg... jeg har hatt en del  LM1875 liggende, og det var på tide å gjøre noe med det. Slapp som jeg er, gadd jeg ikke gjøre noe forarbeid, jeg bare printet ut databladet til LM1875en, valgte kretsen under og så bort fra alle komponentene jeg manglet :)

National sin krets:

krets.jpg

Denyeverything finner en avlagt bit vero og setter i gang:

2-1.jpg

Denyeverything mangler riktige verdier og improviserer med morsomme løsninger:

3-1.jpg

Denyeverything ser at brettet har helt gale dimensjoner:

4-1.jpg

Denyeverything har ikke målt eller prøvd noe som helst før montering, og må trekke litt ledere for å få det til:

6-1.jpg

Denyeverything tester greiene sammen med preampen som hører til:

9.jpg

Mangler bilde av Denyeverything som trenger hjertestarter etter å funnet ut at dette fungerer optimalt! Men dere får se for dere en usunn fyr med lette spasmer. 

Altså, dette er ikke storartet på noen som helst måte, men jeg er ganske fornøyd med å ha bygget en godt fungerende forsterker på en time :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
  • Man husker vel ikke Gallien Krugerne på mikrofonstativ fra tidlig 90-tall, gjør man vel....? Tinnitus, velkommen inn!
  • Smart påfunn. Vi har jo ikke ører i kne-hasene selv om det ser sånn ut live av og til. Vi skrur opp til vi hører oss selv bra og skjønner ingenting når lydmannen som får hele trøkket midt i fleisen ber oss skrue ned. Been there, done that
  • Jeg har jobbet med barn og musikk. Jeg har mange ganger tatt med meg valnøtter inn i undervisningslokalet, latt elever knekke nøtter forsiktig, og så bedt de sette en  halv nøtt inn i munnen mellom leppene og tennene, og så bruke den andre halvparten til å "spille" sanger. God trening for gehør og rytmeforståelse. Bonusen er selvsagt at man kan spise innmaten. Med våre dagers allergier, kan man ikke lenger gjøre dette. Dessuten er det etter hvert en tradisjon at man skal spørre om uvesentlige detaljer man kan se.  Der har jeg i det minste gjort min plikt. La meg avslutte med at jeg synes dette var veldig godt laget. Musikalitet, produksjon, egenart og så videre er i en egen klasse, slik jeg ser det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.