Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Denyeverything lager miniamp


Anbefalte innlegg

Nja, jeg lager mye rart, men i går fikk jeg ånden over meg... jeg har hatt en del  LM1875 liggende, og det var på tide å gjøre noe med det. Slapp som jeg er, gadd jeg ikke gjøre noe forarbeid, jeg bare printet ut databladet til LM1875en, valgte kretsen under og så bort fra alle komponentene jeg manglet :)

National sin krets:

krets.jpg

Denyeverything finner en avlagt bit vero og setter i gang:

2-1.jpg

Denyeverything mangler riktige verdier og improviserer med morsomme løsninger:

3-1.jpg

Denyeverything ser at brettet har helt gale dimensjoner:

4-1.jpg

Denyeverything har ikke målt eller prøvd noe som helst før montering, og må trekke litt ledere for å få det til:

6-1.jpg

Denyeverything tester greiene sammen med preampen som hører til:

9.jpg

Mangler bilde av Denyeverything som trenger hjertestarter etter å funnet ut at dette fungerer optimalt! Men dere får se for dere en usunn fyr med lette spasmer. 

Altså, dette er ikke storartet på noen som helst måte, men jeg er ganske fornøyd med å ha bygget en godt fungerende forsterker på en time :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.