Web Analytics
Jump to content

Utgivelsen er klar! Hehe


leo

Recommended Posts

Da har jeg fått meg soundclick konto og begynt å forske litt rundt med CoolEditPro2. Ettersom jeg ikke har spilt inn noe særlig nytt får dere her en låt som er tatt over fra waw. Miksing er ikke gjort så volumet kan være så som så på forskjellige elementer. Det er en stund siden den ble tatt opp så ikke vær for harde hehe.. Må også si at så vidt jeg husker var det ren improvisasjon tatt på et opptak. Men kos dere :mrgreen:

Ja og forresten det er backing track av Andy Timmons.

Håper det funker nå da :wink:http://www.soundclick.com/bands/8/leo1music.htm

Link to comment
Share on other sites

Bortsett ifra et par rare noter et par steder nå og da synes jeg dette høres nesten profft ut. (har dog ikke hørt orginallåta, så vet ikke hvor langt du går utenfor)

Veldig bra, eneste jeg har å si annet enn bra er at det ble litt langdrygt for meg (men så hører ikke jeg så mye på rene instrumentaler... blir fort lei... Ren fooling around eller flere takes på noe??? (synes lyden skiftet brått innimellom)

Link to comment
Share on other sites

Som sagt det er en stund siden og jeg går ikke etter orginallåta i det hele tatt. Sikkert noen rare noter, og mange rare skifter ettersom jeg prøvde noen forskjellige lyder, egentlig ikke noe forsøk på å lage en sang, bare litt spilling liksom. SKal legge ut noe mer låtmessig snart.

Link to comment
Share on other sites

litt innestengt , men det er jo på opptaket , ikke på spillinga. Syntes det er mye fint ute å går .. Har noen løp som går litt for fort for fingra nå og da så det blir hakkete , men vi kaller det sjarm .. topp stemning! (ps. kan jeg stikke av med BackingTracket ditt?)

syntes vrenglyden du bytter til har ALT for mye clean signal i seg (høres ut som du blander clean og vreng her)...

Du har mange av de små triksa som timmons gjør mye .. mange MINI-bender som gir det litt spenst osv ... mye fint .

grattis

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Litt fortsettelse av min;

De Timmons sakene var det første jeg hørte også. Syns liksom det høres ut som om Timmons gjør en slags liten bend som høres litt ut som en overtone uten at det er det. Og så hører man selve plekterslaget veldig godt. Aner ikke åssen man gjør det, men du gjorde noe av det samme på denne sangen. Fint egentlig.

Kronglete forklart men :)

Link to comment
Share on other sites

syntes vrenglyden du bytter til har ALT for mye clean signal i seg (høres ut som du blander clean og vreng her)...

grattis

Nilsefix

Hmm.. Interessant. Når i sangen da?

Vet det er litt hakkete noen plasser, men har bedre teknikk nå enn da jeg tok opp det der hehe *skryte*.

Link to comment
Share on other sites

Ja skal gjøre det snart når jeg får tid. Men har ikke tid til å begynne å mikse ordentlig å sånn før om noen helger.

Nå er det full fart med bandet før vi skal ha konsert på Smuget i Oktober.

Dessuten blir det sikkert litt annerledes siden det var ren improvisasjon tatt på ett take.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.