Web Analytics
Jump to content

Tips til ny gitar, Superstrat


Neros
 Share

Recommended Posts

Howdy..

Jeg (+ en 12 og 14 åring) er på let etter en ny gitar (eve strøken pent brukt)..

Det som er merket i bold er ufravikelig krav..

Vi ønsker:

- Superstrat form

- slank hals

- Gjerne Ibenhold fretboard, men ikke krav.

- Jumbo frets

- IKKE Reversed headstock

- Floyd (ikke et krav, men har den floyd skal den være original)

- Satin/mat eller oljet hals.. mao, ikke glattlakkert hals

- 25 1/2 scala lengde (eller deromkring)

- pup konfig H-S-H (eve H-S-S)

- Se fresh ut.. Jeg liker møbelgitarer, kidsa hjemme liker tivoli, men jeg er sjefen(trur eg)

- Budsjett 10K

Spec. over skriker Dean MAB1, kidsa hjemme hadde nok jublet, men jeg er som sagt glad i spillet fra treverk. (Quiltet topp)

Ibanez RG serien kan vi skippe med en gang, liker dem ikke :lol: Samt alle ensfargede lakkerte gitarer. De blir for kjedelig, da er det bedre med fullt tivoli-tullet til Dean..

Noen som har et råtips....???

Edited by Neros
Link to comment
Share on other sites

Har en Jackson Soloist (SL1...HSS, orginal floyd-rose) du kan få for 8000 kr

ypperlig shredgitar :P Eneste den ikke matcher på lista er satin/tre finish.

Link til bilde..? Ikke utenkelig kandidat..

Link to comment
Share on other sites

Må nevnes dog, at fargen er veldig avhengig av belysningen. Den ser mye mørkere, litt grønnere ut når jeg sitter å spiller med den. Også har den sorte knotter nå.

Edited by Jonathan
Link to comment
Share on other sites

Må nevnes dog, at fargen er veldig avhengig av belysningen. Den ser mye mørkere, litt grønnere ut når jeg sitter å spiller med den. Også har den sorte knotter nå.

Knallgitar, men feil farge :blush:

Link to comment
Share on other sites

Schecter`n har jeg kikket på.. Har en Hellraiser C7 fra før, så her har vi en gitar vi kjenner fra før.. Bra saker :)

Reversed headstock utgår....

Link to comment
Share on other sites

Det som blir avgjørende for forslagene er hvor viktig "Satin/mat eller oljet hals.. mao, ikke glattlakkert hals" er. Det er ikke mange gitarer som tilfredsstiller absolutt alle kravene, så da spørs det kanskje litt på prioriteringsrekkefølgen :)

Dette punktet du nevner er rimelig hamret i stein, og da eksluderes mye.. Det er jeg klar over..

Link to comment
Share on other sites

Dette punktet du nevner er rimelig hamret i stein, og da eksluderes mye.. Det er jeg klar over..

Jepp - da bommer vel alle forslagene så langt.

Jeg har da to forslag - et av hvilket jeg har kommersiell interesse i ;)

1) Vent en måned eller to og få en ny Buddy Blaze med verdens deiligste satin hals (min mening). Koster nok under budsjett til at du kan bruke resterende på å få en feit lakering (feks av vår svenske venn her på forumet)

2) Kjøp en gitar som tilfredstiller på de andre punktene og puss ned halsen selv.

Link to comment
Share on other sites

Dette punktet du nevner er rimelig hamret i stein, og da eksluderes mye.. Det er jeg klar over..

Du kan altids fikse det problemet med litt maskeringstape, sandpapir og olje :)

Se litt på ESP M2 neckthrough. riktig nok ikke i naturlig finish, men ellers møter den alle kravene dine (neckthroughene til ESP har satin finish bak halsen)

Link to comment
Share on other sites

Hva med denne som Ossyvezzy selger?

Takk for at du nevnte gitaren min :)

Altså den koster jo riktig i forhold til det du vil ha, og har egentlig alt bortsett fra H-S-S/H-S-H, men den har H-S/H (jeg skriver S/H fordi den er veldig clean og myk som passer bra til roligere greier + den høres ikke helt ut som en typisk humbucker).

Den har oljet hals, og fine flammer i treet, men nå har den jo reverse headstock ... Ellers burde den være perfekt for det du spør etter. Riktig pris, orginal floyd, oljet hals, jumbo bånd uten noe slitasje, slank hals, superstrat form ...

Bare å ta kontakt hvis du har interesse for den :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.